Βανδή - Ντέμης: Διαψεύδουν τις φήμες με φωτογραφίες!

11.08.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Κυκλοφόρησαν στα μέσα του καλοκαιριού κάποια δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι το ευτυχισμένο ζεύγος Δέσποινα Βανδή - Ντέμης Νικολαϊδης περνά σοβαρή κρίση στο γάμο τους
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Κυκλοφόρησαν στα μέσα του καλοκαιριού κάποια δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι το ευτυχισμένο ζεύγος Δέσποινα Βανδή - Ντέμης Νικολαϊδης περνά σοβαρή κρίση στο γάμο τους, μέχρι και για διαζύγιο έκαναν λόγο και οι εν λόγω έσπευσαν να διαψεύσουν τα κακιασμένα δημοσιεύματα που «διαλύουν» το σπιτικό τους. Φευ, το ζευγάρι δεν ακολούθησε την πεπατημένη οδό, όπου βγάζουν μία ανακοίνωση και διαψεύδουν τις φήμες. Όπως δηλαδή κάνουν και στο Χόλιγουντ.

Αποφάσισε να διαψεύσει τα δημοσιεύματα με οικογενειακές φωτογραφίες. Όσες φωτογραφίες δεν είδαμε του ζεύγους στα δέκα χρόνια που είναι μαζί, τις είδαμε μαζεμένες σε δέκα μέρες! Κι αν όλα αυτά τα χρόνια κάναμε μαύρα μάτια για να δούμε το Ντέμη, τώρα τον απολαύσαμε(;) σε οικογενειακές στιγμές να παίζει με τα παιδιά του. Δεν υπήρχε περιοδικό που να μην κοτσάρει τουλάχιστον καμιά δεκαριά φωτογραφίες από τις οικογενειακές τους διακοπές.

Κι από κάτω, όλο και κάποιος φίλους του ζευγαριού, στενός συνεργάτης ή ακόμη και παραθεριστής αποκάλυπτε πόσο ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι είναι. Ναι, ναι συγκινήθηκα τα μάλα εκεί στην ξαπλώστρα που καθόμουνα, όταν διάβαζα τα σχετικά ρεπορτάζ και ήρθαν τα ζουμιά κι έγιναν ένα με το αντιηλιακό λάδι (τς τς). Πάντως, έχω να πω πως μετά από τόσες φωτογραφίες εγώ πια πείστηκα: το ζευγάρι δεν περνάει καμία κρίση και καλό είναι να σταματήσουν να γράφουν διάφορα. Όχι τίποτε άλλο, αν συνεχίσουν να μιλάνε για χωρισμό, βλέπω την Βανδή να απειλεί το φετινό ρεκόρ της Ελένης Μεναγάκη, η οποία είναι η πλέον φωτογραφισμένη παραθερίστρια του καλοκαιριού.