Αρραβωνιάστηκε η Καλομοίρα!

11.08.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Στην Αμερική συνεχίζει να βρίσκεται η Καλομοίρα και δε λέει να το κουνήσει από εκεί. Η νεαρή αοιδός είναι τα μάλα απογοητευμένη από το σύστημα και κάποιους συνεργάτες της
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στην Αμερική συνεχίζει να βρίσκεται η Καλομοίρα και δε λέει να το κουνήσει από εκεί. Η νεαρή αοιδός είναι τα μάλα απογοητευμένη από το σύστημα και κάποιους συνεργάτες της και θα το σκεφτεί πολύ σοβαρά αν θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να συνεχίσει την καριέρα της από εκεί που την άφησε. Κι εκεί που οι φαν της πήγαν να πέσουν σε μελαγχολία από τα νέα, μαθαίνουν ότι το Καλομοιράκι αρραβωνιάστηκε και πήραν χαρά μεγάλη.

Σα να πάντρεψαν το παιδί τους, την αδελφή τους ή την πρωτεξαδέλφη τους ένα πράγμα. Συγκίνηση μεγάλη νιώθουμε βεβαίως και για τον αγαπημένο της Γιώργο, ο οποίος αποκατέστησε με αρραβώνα την Καλομοίρα, αν και ο ίδιος είναι μικρός σε ηλικία. Αλλά, δε λέμε.... «Ή μικρός μικρός παντρέψου ή μικρός καλογερέψου»; Το αυτό έπραξε και ο Γιώργος, ο οποίος στις 4 Ιουλίου γονάτισε στα πόδια της Καλομοίρας και της ζήτησε να τον «Marry». Αυτή είπε αμέσως το «ναι» καθότι αποτελεί μεγάλο όνειρο να παντρευτεί τον Γιώργο και να αποκτήσουν παιδάκια.

Όσο για τα όσα ακούγονται, ότι και καλά ο αγαπημένος της την πήρε πίσω στην Αμερική και δεν την αφήνει να επιστρέψει στην Ελλάδα, δεν ισχύουν. Η Καλομοίρα σε συνέντευξη της παραδέχτηκε ότι είναι απογοητευμένη με κάποιους ανθρώπους του χώρου, οι οποίοι την εκμεταλλεύτηκαν κι επειδή δεν είναι του χαρακτήρα της σκέφτεται σοβαρά ακόμη και να εγκαταλείψει το τραγούδι.