Τέρμα το "κρυφτό" για Παππά - Λιαδέλη!

11.08.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Βούιξε ο τόπος ότι ο ερχομός του καλοκαιριού έφερε κι έναν μεγάλο έρωτα για την Χριστίνα Παππά, η οποία στο πρόσωπο του Παναγιώτη Λιαδέλη βρήκε τον αντικαταστάτη του Κλαούντιο Κολντεμπέλα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Βούιξε ο τόπος ότι ο ερχομός του καλοκαιριού έφερε κι έναν μεγάλο έρωτα για την Χριστίνα Παππά, η οποία στο πρόσωπο του Παναγιώτη Λιαδέλη βρήκε τον αντικαταστάτη του Κλαούντιο Κολντεμπέλα. Αλλά και για τον Λιαδέλη η Παππά ήταν η... αντικαταστάτρια της Σαμπρίνας, αφού ο γάμος τους έληξε άδοξα κι επεισοδιακά. Ωστόσο, όλο το καλοκαίρι οι δυο τους έπαιζαν το παιγνίδι του ποντικού και της γάτας και παρόλο που παραθέριζαν στη Μύκονο κανείς φωτογράφος δεν κατάφερε να τους απαθανατίσει σε τρυφερές στιγμές.

Έτσι, οι φήμες περί έρωτα παρέμεναν φήμες και μόνο τέτοιες. Άσε, που οι ίδιοι όλο το καλοκαίρι διέψευδαν ότι είναι ζευγάρι, δηλώνοντας απλά... φίλοι. Για να μη σου θυμίσω τη δήλωση της Παππά σε εβδομαδιαίο περιοδικό ότι της αρέσει ο Βασίλης Σπανούλης. Από το χώρο του μπάσκετ, πάντως, δε λέει να το κουνήσει. Έχει μία... κλίση στους ψηλούς. Ωστόσο, το «νεόκοπο» ζευγάρι της showbiz μάλλον βαρέθηκε το «κρυφτό» και είπε να αποκαλύψει τον δεσμό του.

Έτσι, πριν λίγες μέρες πήγαν μαζί στου Νίκου Βέρτη (τα μπουζούκια άλλωστε είναι ο καλύτερος τόπος για τέτοιες περιπτώσεις) για λίγη διασκέδαση, αλλά και για να τους απαθανατίσει ο φακός στην πρώτη τους δημόσια εμφάνιση. Παππά και Λιαδέλης κάθονταν δίπλα δίπλα, αλλά απέφυγαν τις τρυφερές στιγμές και κραυγαλέες εκδηλώσεις έρωτα. Απλά κοιτούσαν όλο νόημα ο ένας τον άλλον, ενώ που και που έσκαγαν κι ένα συγκρατημένο χαμόγελο ευτυχίας.