Ο Γρηγόρης γύρισε στην πρώην!

17.07.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δεν ξέρω αν εσύ είσαι υπέρ του... ξαναζεσταμένου φαγητού, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, όμως, είναι και αυτά που λένε ότι και καλά άμα ραγίσει το γυαλί, δεν ξανακολλάει, αυτός τα ακούει βερεσέ.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δεν ξέρω αν εσύ είσαι υπέρ του... ξαναζεσταμένου φαγητού, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, όμως, είναι και αυτά που λένε ότι και καλά άμα ραγίσει το γυαλί, δεν ξανακολλάει, αυτός τα ακούει βερεσέ. Απόδειξη; Μετά από πέντε έξι χρόνια επέστρεψε στην πρώην του, Μπέτυ.

Την εν λόγω ο Γρηγόρης είχε γνωρίσει κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «Survivor», αφού εκείνη δούλευε στην παραγωγή και είχαν σχέση για κάποιους μήνες. Μετά οι δρόμοι τους χώρισαν, στη ζωή του Αρναούτογλου μπήκε η Ράνια Θρασκιά, βγήκε, μπήκε άλλη και για να μη στα πολυλογώ με τα μπες/βγες, ήρθε η στιγμή να τα ξαναβρεί με την Μπέτυ.

Πώς έγινε η επανασύνδεση; Το πρώην ζευγάρι συναντήθηκε τυχαία το Πάσχα κι αφού το έφεραν από εδώ, το πήγαν από εκεί (ξέρεις πως γίνονται αυτά τα πράγματα) αποφάσισαν να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία. Μέχρι στιγμής, φαίνεται να τα πηγαίνουν πολύ καλά, ενώ πήγαν μαζί διακοπές στη Χαλκιδική, αλλά και στη Μύκονο. Εκεί τους απαθανάτισε ο φακός να κάνουν μπάνιο στις παραλίες του νησιού. Πάντως, ο Γρηγόρης είναι σε καλό mood γενικότερα, ενώ σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ευχήθηκε τα καλύτερα στη Ράνια Θρασκιά για το γάμο της.