Η "χυλόπιτα" του Ρονάλντο στην Πάρις!

17.07.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τρελή χυλόπιτα που τη φυσάει και δεν κρυώνει «έφαγε» η Πάρις Χίλτον από τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Το party animal του Χόλιγουντ νόμιζε ότι ο διάσημος ποδοσφαιριστής είναι όπως όλοι οι άνδρες
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τρελή χυλόπιτα που τη φυσάει και δεν κρυώνει «έφαγε» η Πάρις Χίλτον από τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Το party animal του Χόλιγουντ νόμιζε ότι ο διάσημος ποδοσφαιριστής είναι όπως όλοι οι άνδρες, που έχει γνωρίσει κι άμα του έκανε κάνα δυο από τα τσαλιμάκια της, αυτός θα έπεφτε στην αγκαλιά της. Φευ, όμως, ο Ρονάλντο είναι άλλο φρούτο και μήτε που ενέδωσε στις τσαχπινιές της Πάρις.

Πέρασε και δεν ακούμπησε, αφού όλο το βράδυ ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής δεν μπήκε στον κόπο να της ρίξει μισό βλέμμα. Για τέτοια απαξίωση μιλάμε. Κι ας του κουνιόταν μπροστά αυτή κι ας επιχείρησε να καθίσει στα πόδια του και να του ρίξει ένα τρίψιμο από τα δικά τους, που ξετρελαίνει τα αγόρια. Ο Ρονάλντο δεν την άφησε να στρογγυλοκαθίσει στα πόδια του κι έκανε νόημα στους γύρω του να διώξουν το σαχλό από μπροστά του, διότι του έκοβε τη θέα.

Η Πάρις δεν μπορούσε να πιστέψει πώς έφαγε χυλόπιτα από τον Κριστιάνο. Αλλά δεν είναι δύσκολο να το καταλάβει. Ο εν λόγω είναι ήδη πολύ διάσημος και δεν έχει ανάγκη από διαφήμιση. Ειδικά, αν πρόκειται να τον «διαφημίσει» η Χίλτον. Φτου, φτου. Αυτό είναι... δυσφήμηση. Έτσι, ο Ρονάλντο αποχώρησε από νωρίς από το κλαμπ του Λος Άντζελες (είναι και τραυματίας) αφήνοντας το «party animal» στα κρύα του λουτρού να αναρωτιέται πώς και δεν έπιασε το... τρίψιμό της!