Γάμος και παιδί για την Άνιστον;

11.08.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Δεν παντρεύεται, αυτή δε νοικοκυρεύεται» προς το παρόν τουλάχιστον, διότι γάμος και παιδί είναι στα άμεσα σχέδια της. Ο λόγος για την Τζένιφερ Άνιστον, την οποία πρόσφατα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Δεν παντρεύεται, αυτή δε νοικοκυρεύεται» προς το παρόν τουλάχιστον, διότι γάμος και παιδί είναι στα άμεσα σχέδια της. Ο λόγος για την Τζένιφερ Άνιστον, την οποία πρόσφατα δημοσιεύματα ήθελαν έγκυο από τον αγαπημένο της, Τζον Μάγιερ και να ντύνεται νυφούλα λίαν συντόμως. Ο εκπρόσωπος της ηθοποιού διέψευσε τα δημοσιεύματα, λέγοντας ότι η πελάτισσα του ούτε έγκυος είναι ούτε νυφικό σκοπεύει να φορέσει άμεσα.

Ωστόσο, το περιοδικό «OK» επιμένει πως η πρώην κυρία Πιτ περιμένει το πρώτο της παιδί, το οποίο θα έρθει στον κόσμο όταν η διάσημη ηθοποιός θα πατήσει τα δεύτερα ?άντα της. Μάλιστα, το συγκεκριμένο δημοσίευμα στηρίζεται στην ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα της Τζενιφερ. Το γεγονός να την είχε κάνει ταράτσα λίγο πριν, μάλλον δεν το λαμβάνουμε υπόψη μας. Επίσης, σύμφωνα με το δημοσίευμα, κουμπάρα της Άνιστον και του Μάγιερ θα είναι η κολλητή και κουμπάρα της, Κόρτνεϊ Κοξ, η οποία συμφωνεί και στηρίζει τη σχέση της με τον 30χρονο τραγουδιστή.

Πάντως, αν το δημοσίευμα ισχύει (και ο εκπρόσωπος της Άνιστον, απλά μας ρίχνει στάχτη στα μάτια), τότε έχουμε να κάνουμε με μία άτυπη «εκδίκηση» της Τζένιφερ. Την περίοδο που όλοι ασχολούνται με τα δίδυμα των Brangelina - ειδικά μετά τη δημοσίευση των πρώτων τους φωτογραφιών που μοσχοπουλήθηκαν στο People - η Άνιστον με εγκυμοσύνη και γάμο στρέφει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της. Αλλά και φήμες να είναι, πάλι κατάφερε να ασχοληθούν μαζί της και να λένε ότι ο επικείμενος γάμος της θα είναι... το γεγονός της χρονιάς! Η γέννηση των διδύμων σίγουρα περνάει σε δεύτερη μοίρα.