Πώς θα κάνεις το άρωμα σου να διαρκέσει περισσότερο - Ένα απροσδόκητο κόλπο από το TikTok

Πώς θα κάνεις το άρωμα σου να διαρκέσει περισσότερο - Ένα απροσδόκητο κόλπο από το TikTok
Έχεις δοκιμάσει αρκετά κολπάκια για να κρατήσεις το αγαπημένο σου άρωμα επάνω σου περισσότερη ώρα, αλλά αν δεν έχεις καλυφθεί ακόμη, δοκίμασε κι αυτό. Είναι πάναπλο και αποτελεσματικότατο!

Σίγουρα θα ταυτίζεσαι: Μυρίζεις το ωραίο άρωμα στο κατάστημα, το αγοράζεις και πας σπίτι ανυπομονώντας να το ανοίξεις και να το δοκιμάσεις. Ψεκάζεις με ενθουσιασμό λίγο πάνω από τις παλάμες σου, μόνο που συνειδητοποιείς ότι έχει εξαφανιστεί η μυρωδιά του μετά από λίγη ώρα. Είναι απογοητευτικό, αλλά από την άλλη φοβάσαι να βάλεις πολύ μην το παρακάνεις και επίσης να μην τελειώσεις γρήγορα το μπουκαλάκι. Λοιπόν, χάρη στον κόσμο των hacks ομορφιάς του TikTok, υπάρχει μια απλή λύση που θα σου εξασφαλίσει ότι μπορείς να μυρίζεις με το αγαπημένο σου άρωμα όλη την ημέρα.

Yves Saint Laurent: 5 συμβουλές για να αποκτήσεις ένα στιλ που ξεχωρίζει

Πώς να κάνεις το άρωμά σου να διαρκεί περισσότερο; Σύμφωνα με το TikTok, το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα βαζάκι με βαζελίνη. Απλώς άπλωσε ένα λεπτό στρώμα του προϊόντος πάνω από τα σημεία που θέλεις να εφαρμόσεις το άρωμα και μετά ψέκασε το από πάνω. Η ιδέα είναι ότι η αλοιφή θα κρατήσει το άρωμά σου πολύ περισσότερο από το δέρμα σου. Και οι ειδικοί ομορφιάς το υποστηρίζουν.

{https://www.tiktok.com/@rainamonet_/video/7004926020566404358}

Η αισθητικός Nicole Simpson λέει ότι το άρωμα χρειάζεται κάτι για να κρατηθεί με τη μορφή λιπιδίων (ή ελαίων). «Η βαζελίνη χρησιμοποιείται συχνά ως βάση για το άρωμα για αυτόν ακριβώς τον λόγο», λέει. «Είναι τόσο πλούσια σε λιπίδια που λειτουργεί σαν αυτοκόλλητο κρατώντας το άρωμα στο δέρμα όσο το δυνατόν περισσότερο».

Δεν χρειάζεσαι απαραίτητα βαζελίνη για το κόλπο αυτό. Η εφαρμογή της αγαπημένης σου λοσιόν ή κρέμας σώματος θα πετύχει τον ίδιο στόχο. Η Simpson συνιστά να αναζητήσεις αυτά που περιέχουν αβοκάντο ή ελαιόλαδο, τα οποία είναι δύο βοτανικά εκχυλίσματα πλούσια σε λιπίδια.

4 τρόποι για να φτιάξεις μόνη σου με φυσικά υλικά το αποσμητικό μασχάλης σου

«Συνήθως συνιστώ να επιλέξετε το άρωμα αντί για το eau de toilette», προσθέτει. Επειδή το eau de parfum είναι πιο συμπυκνωμένο και με βάση έλαια, θα διαρκέσει περισσότερο στο δέρμα σε σύγκριση με ένα eau de toilette, στο οποίο τα έλαια τείνουν να αραιώνονται με νερό ή αλκοόλ. Το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας; Τα έλαια είναι ο καλύτερος φίλος του αρώματος σου.

Τελευταία τροποποίηση στις 25.07.2023 - 10:51