Πώς να επεκτείνεις τη διάρκεια του αυτομαυριστικού σου

08.06.2022
Πώς να επεκτείνεις τη διάρκεια του αυτομαυριστικού σου
Τα μυστικά για ένα αποτέλεσμα που θα κρατήσει ακόμη περισσότερες μέρες

Ένα φρέσκο ​​μαύρισμα μπορεί να σε κολακέψει, να σου τονώσει την αυτοπεποίθηση και να σου δώσει μια συνολικά όμορφη, ηλιόλουστη λάμψη. Το μαύρισμα όμως δε διαρκεί για πάντα, και αν αποφασίσεις να εφαρμόσεις ένα self tanner είναι πολύ πιθανό να αναρωτιέσαι πώς μπορείς να το διατηρήσεις όσο το δυνατόν περισσότερο.

Τα tips για ένα εντυπωσιακό ντεκολτέ αυτό το καλοκαίρι

Παρακάτω θα βρεις τους καλύτερους τρόπους να επεκτείνεις τη διάρκεια το αυτομαυριστικό σου όσο το δυνατόν περισσότερο:

Κάνε αποτρίχωση εκ των προτέρων
Φρόντισε η επιδερμίδα σου να είναι μεταξένια λεία σε όλα τα σωστά σημεία πριν εφαρμόσεις το self tanner σου. Αν περιμένεις να κάνεις αποτρίχωση ή να ξυριστείς μετά την εφαρμογή, θα χάσεις περισσότερο από το μαύρισμά σου πιο γρήγορα.

Κάνε απολέπιση
Είναι πολύ σημαντικό να κάνεις απολέπιση στο σώμα σου με ένα scrub πριν την εφαρμογή του self tanner. Αυτό διασφαλίζει ότι το αυτομαυριστικό θα εφαρμοστεί σε φρέσκο, λείο δέρμα και θα κολλήσει όμορφα. Ωστόσο, μην το παρακάνεις με την απολέπιση, καθώς δεν θέλεις να ερεθίσεις το δέρμα σου.

Πρόσεχε με το ντους
Θυμήσου να περιμένεις τουλάχιστον 7 έως 8 ώρες πριν κάνεις ντους ή γυμναστική. Εάν κάνεις ντους ή ιδρώσεις πολύ νωρίς, αυτό θα ξεθωριάσει το μαύρισμά σου πολύ πιο γρήγορα. Επίσης, το ζεστό ντους ξηραίνει πολύ το δέρμα σου. Θα ήταν επίσης ωφέλιμο να αποφύγεις τις σάουνες, το χλώριο και το αλμυρό νερό την εβδομάδα μετά την εφαρμογή του self tanner.

Ενυδάτωση
Αφού εφαρμόσεις το self tanner σου, είναι σημαντικό να διατηρήσεις το δέρμα σου ενυδατωμένο. Αυτό θα παρατείνει το μαύρισμα σου. Η λοσιόν, το ενυδατικό αφρόλουτρο σώματος και το ξηρό λάδι είναι εξαιρετικοί τρόποι για να διατηρήσεις το δέρμα σου ενυδατωμένο. Το να πίνεις πολύ νερό είναι επίσης σημαντικό.

Απόφυγε τα σκληρά προϊόντα
Ορισμένα προϊόντα είναι πιο σκληρά από άλλα και μπορεί να καταλήξουν να αφαιρέσουν λίγο από το υπέροχο μαύρισμα σου. Προσπάθησε να αποφύγεις έντονα προϊόντα ακμής, μάσκες προσώπου, τονωτικά προσώπου, ταινίες αποτρίχωσης με κερί και οτιδήποτε περιέχει αλκοόλ.

Εφάρμοσε ξανά
Ίσως χρειαστεί να εφαρμόσεις ξανά το self tanner σου, ειδικά εάν ορισμένες περιοχές ξεθωριάζουν πιο γρήγορα από άλλες. Κάνε ελαφριά απολέπιση τυχόν λεκέδων και εφάρμοσε ξανά μια λεπτή στρώση αυτομαυριστικού.