Διπλό γαλλικό μανικιούρ: Η απόλυτη τάση για το καλοκαίρι

21.06.2022
Διπλό γαλλικό μανικιούρ: Η απόλυτη τάση για το καλοκαίρι
Tο γαλλικό μανικιούρ υπάρχει εδώ και δεκαετίες και αναμφισβήτητα είναι ένα από τα πιο κλασικά σχέδια νυχιών, Ωστόσο οι nail artists συνεχίζουν να ονειρεύονται νέους τρόπους για να ανανεώνουν το γαλλικό μανικιούρ.

Ακριβώς τη στιγμή που νόμιζες ότι το look είχε ήδη δοκιμαστεί με κάθε δυνατό τρόπο, μια νέα επανάληψη του γαλλικού μανικιούρ έρχεται στο προσκήνιο: γνώρισε το διπλό γαλλικό μανικιούρ. Αυτή η μοντέρνα εκδοχή του κλασικού κατακλύζει τα feed του Instagram και είναι εύκολο να καταλάβεις γιατί.

Εάν χρειάζεσαι περισσότερη έμπνευση για να κάνεις κάποια screenshot πριν από το επόμενο ραντεβού σου στο σαλόνι νυχιών, δες 5 από τις πιο κομψές ιδέες για νύχια με διπλό γαλλικό μανικιούρ, για να ξεκινήσεις το καλοκαίρι του 2022.

Όλα Μαύρα

Black is the new black. Bγάλε από μέσα σου το goth girl και επίλεξε αυτή τη moody εμφάνιση στο διπλό γαλλικό μανικιούρ.

Παστέλ τριών χρωμάτων

Ενσωμάτωσε τις αγαπημένες σου καλοκαιρινές αποχρώσεις σε αυτό το λεπτό και μίνιμαλ σχέδιο νυχιών. Αν και μπορεί να είναι λεπτό, αυτό το σχέδιο είναι τόσο απλό όσο και αναζωογονητικό.

Γαλακτερό ουδέτερο

Αυτό το μοντέρνο σχέδιο είναι τέλειο για μια καλοκαιρινή νύφη. Το γεωμετρικό στοιχείο του πλαισιωμένου περιγράμματος προσθέτει μια αίσθηση καινοτομίας ενώ εξακολουθεί να εκπέμπει αυτή τη διπλή αίσθηση mani.

Χωρισμένο στα δύο

Είτε επιλέγεις έναν συνδυασμό ζωντανών χρωμάτων όπως το ζεστό ροζ και το κόκκινο είτε προτιμάς κάτι πιο φυσικό, αυτή η εμφάνιση επαναπροσδιορίζει το διπλό μανικιούρ ενώ παραμένει πιστό στο όνομά του. Άλλαξε το σχέδιο των χρωμάτων για να κάνεις αυτό το σχέδιο νυχιών ακόμα πιο ευέλικτο.

Διπλό χρωματιστό μανικιούρ

Αυτή η εκδοχή του διπλού γαλλικού μανικιούρ είναι ο τέλειος τρόπος για να υιοθετήσεις αυτό το τρεντ. Οι πινελιές του σε τόνους αχλαδιού χαρίζουν μια ιδανική καλοκαιρινή απόχρωση που θα προσθέσει λίγο χρώμα στις εμφανίσεις σου.