Κάνε τα νύχια σου έργα αφηρημένης τέχνης

20.02.2022
Κάνε τα νύχια σου έργα αφηρημένης τέχνης
Εάν δεν είσαι ιδιαίτερα ταλαντούχα στο κομμάτι της τέχνης, μπορεί να σου φαίνεται αρκετά δύσκολο να σχεδιάσεις με μολύβι και χαρτί, πόσο μάλλον σε έναν καμβά τόσο μικροσκοπικό όσο το νύχι σου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η αφηρημένη τέχνη νυχιών είναι τόσο μοναδική καθώς δίνει ακόμη και στους πιο αδέξιους καλλιτέχνες την ευκαιρία να δημιουργήσουν έργα τέχνης στα δάχτυλά τους.

Πράσινες γεωμετρικές άκρες

Η τεχνήτρια νυχιών Riyah Martin του Οrly Color Labs λατρεύει να ενσωματώνει πράσινες αποχρώσεις σε αφηρημένα σχέδια νυχιών. Κάνε scroll down στο Instagram της και θα δεις την αγάπη της για τη σκιά. Αυτό το ρετρό σχέδιο ξεχωρίζει.

Μαυρόασπρα διαφορετικά σχέδια

Ποιος είπε ότι το δεξί σου χέρι πρέπει να ταιριάζει με το αριστερό σου; Εάν σου αρέσει η αφηρημένη τέχνη νυχιών, πέρνα στο επόμενο στάδιο και παίξε με δύο διαφορετικά χρώματα ή σχέδια.

Γκριζοπράσινα και λευκά κύματα

Το γκριζοπράσινο και το λευκό είναι ένας απρόσμενος χρωματικός συνδυασμός που θα αναδείξει το μανικιούρ σου. Για να μην πούμε με πόσα πολλά κομμάτια ταιριάζει από την ντουλάπα σου.

Ιριδίζουσα σταγόνα

Οι πολύχρωμες γαλλικές άκρες έχουν την τιμητική τους εδώ και αρκετό καιρό, οπότε άλλαξε τις προσθέτοντας μια ιριδίζουσα απόχρωση στο κάτω μισό των νυχιών σου για να δώσεις μια φρέσκια νότα.

Μινιμαλιστικό look

Τα λευκά νύχια είναι δοκιμασμένα και κλασικά. Δούλεψε τη σκιά σε ένα σχέδιο αρνητικού χώρου για μια εμφάνιση που όπως λέει η Martin είναι μια «πολύ καθαρή αντίληψη της αφηρημένης τάσης».