Το μανικιούρ της Megan Fox είναι ένας φόρος τιμής στο Pride

29.06.2021
Το μανικιούρ της Megan Fox είναι ένας φόρος τιμής στο Pride
Η ηθοποιός δείχνει την υποστήριξη της προς τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας με το δικό της τρόπο

Η Megan Fox αποφάσισε να εκφράσει ανοιχτά τη σεξουαλικότητα της αλλά και να εκφράσει την υποστήριξη της προς τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας με ένα μοναδικό τρόπο.

Τα DIY σχέδια νυχιών που αξίζει να δοκιμάσεις

Η ηθοποιός δημοσίευσε μια selfie με το μανικιούρ της, το οποίο έχει τα χρώματα από το ουράνιο τόξο του Pride, γράφοντας στη λεζάντα: "Βάζοντας το Β στο #LGBTQIA για πάνω από δύο δεκαετίες", θέλοντας έτσι να πει πως είναι αμφισεξουαλική. Το μανικιούρ είναι σε γαλλικό στυλ, αντικαθιστώντας τις κλασσικές λευκές άκρες με πολύχρωμες γραμμές.

Η Fox είχε μιλήσε για τη σεξουαλικότητα της σε μια συνέντευξη της το 2008, λέγοντας: "Απλώς πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι γεννιούνται με την ικανότητα να έλκονται και από τα δύο φύλα. Εννοώ, θα μπορούσα να δω τον εαυτό μου σε σχέση με ένα κορίτσι". Σε μια άλλη συνέντευξη της, είχε πει: "Νομίζω ότι οι άνθρωποι γεννιούνται αμφιφυλόφιλοι και κάνουν υποσυνείδητες επιλογές βάσει των πιέσεων της κοινωνίας. Δεν έχω καμία αμφιβολία στο μυαλό μου για το ότι είμαι αμφιφυλόφιλη".

Η ηθοποιός και μαμά τριών παιδιών έχει σχέση με τον rapper Machine Gun Kelly, τον οποίο γνώρισε στο σετ της ταινίας Midnight in the Switchgrass.