Πώς να φορέσεις άρωμα σαν την Kate Middleton και την Meghan Markle

16.12.2020
Πώς να φορέσεις άρωμα σαν την Kate Middleton και την Meghan Markle
Η βασιλική αρωματική εθιμοτυπία, σύμφωνα με ειδικούς.

Υπάρχει μια πληθώρα βασιλικών κανόνων που πρέπει να τηρούνται όταν κάποιος είναι μέλος της βρετανικής μοναρχίας. Από τους σωστούς χαιρετισμούς μέχρι το περιεχόμενο μιας νυφικής ανθοδέσμης, τα βασιλικά πρωτόκολλα και έθιμα επεκτείνονται ακόμη και σε κομμάτια της ομορφιάς όπως το μανικιούρ και τα αρώματα.

Δες και αυτό: Πώς θα καταλάβεις εάν έχεις ξηρή ή αφυδατωμένη επιδερμίδα

Σύμφωνα με τον Myka Meier, ιδρύτρια της Beaumont Etiquette, η οποία εκπαιδεύτηκε από ένα πρώην μέλος του προσωπικού της βασίλισσας και είναι συγγραφέας του Modern Etiquette Made Easy, τόσο η Δούκισσα του Cambridge, Kate Middleton, όσο και η Δούκισσα του Sussex, Meghan Markle, είναι ελεύθερες να φορέσουν όποιο άρωμα θέλουν όταν δεν έχουν βασιλικές υποχρεώσεις.

Τη μέρα του γάμου της με τον πρίγκιπα William στις 29 Απριλίου του 2011, η Kate Middleton φόρεσε το άρωμα White Gardenia Petals από το βρετανικό αρωματοποιείο Illuminum. Το συγκεκριμένο άρωμα έχει νότες από καρύδα, ylang-ylang, γιασεμί, κρίνο και amber wood. Επίσης, η Δούκισσα έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα κεριά με άρωμα Orange Blossom, Grapefruit, Lime, Basil, and Mandarin.

Αυτό το είδες; 4 μυστικά φροντίδας για να έχεις πάντα καθαρά, αλλά και απαλά χέρια

Από την άλλη, η Meghan Markle, η οποία παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Harry στις 19 Μαΐου το 2018, φόρεσε ένα custom-made άρωμα από το αρωματοποιείο της βασίλισσας Ελισάβετ, Floris London με έμπνευση από τη θαλασσινή αύρα, τον ήλιο και το νερό και νότες από περγαμόντο, τζίντζερ, άνθη πορτοκαλιού και πράσινο τσάι. Στην καθημερινότητα της, η ίδια προτιμά τις φλοράλ νότες και πιο συγκεκριμένα το περγαμόντο, το γιασεμί και το σανδαλόξυλο. Για το βράδυ, προτιμά νότες από βιολέτα, μανταρίνι, αστεροειδή γλυκάνισο, γλυκόριζα, musks και πατσουλί.

Πώς να φορέσεις το άρωμά σου σαν Δούκισσα:
-Ψέκασε το άρωμά σου πριν ντυθείς.

-Ψεκάστε το μόνο σε σημεία σφυγμού και όχι πάνω στα ρούχα, για να αποτρέψεις την καταστροφή των υφασμάτων.

-Όταν ψεκάσεις το άρωμα στην επιδερμίδα σου, απόφυγε να το τρίψεις, γιατί ενδέχεται να κατασταφούν οι νότες κορυφής.