Ποιες είναι οι 5 πιο trendy τάσεις για τα νύχια σου αυτόν τον χειμώνα - Γιατί ναι, κάποια στιγμή θα βγούμε από την καραντίνα

12.11.2020
Ποιες είναι οι 5 πιο trendy τάσεις για τα νύχια σου αυτόν τον χειμώνα - Γιατί ναι, κάποια στιγμή θα βγούμε από την καραντίνα
Ένα από τα αγαπημένα μας πράγματα σχετικά με τις μεταβαλλόμενες εποχές είναι ότι μας δίνεται η ευκαιρία να αλλάξουμε την εμφάνιση των νυχιών μας. Και φυσικά ακόμα και στην καραντίνα δεν θέλουμε να είμαστε απεριποίητες – άλλωστε η διάθεση μας εξαρτάται πάρα πολύ από την εμφάνιση μας και δεν πρέπει να μας παίρνει από κάτω ούτε στιγμή. Στην παρακάτω λίστα μπορείς να δεις τις πιο ενδιαφέρουσες τάσεις των νυχιών και να πάρεις ιδέες για τον χειμώνα του 2020. Μην ξεχνάς, έρχονται και οι γιορτές!!!

Leopard print

Tα leopard νύχια έχουν την τιμητική τους αυτό τον χειμώνα, φίλη μας. Ο ευκολότερος τρόπος για να μπεις σε αυτό το trend είναι να αγοράσεις ένα σετ τυπωμένων stickers αλλιώς μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις την άκρη μιας οδοντογλυφίδας και τα βερνίκια νυχιών που χρειάζονται για να τα σχεδιάσεις.

Παιχνιδιάρικα νύχια

Μας αρέσουν πολύ οι παιχνιδιάρικες λεπτομέρειες στα νύχια και είναι ένα από τα trend του φετινού χειμώνα. Απλώς βάψε τα νύχια σου με μια ουδέτερη βάση και στη συνέχεια, δημιούργησε διαφορετικά σχέδια σε διάφορα χρώματα σε κάθε δάχτυλο.

Ασημένιο γαλλικό μανικιούρ

Αναβάθμισε το κανονικό γαλλικό μανικιούρ με αυτήν τη μοντέρνα έκδοση που έχει φορεθεί πολύ σε πασαρέλες γνωστών οίκων για το χειμώνα του 2020. Προετοίμασε και διαμόρφωσε τα νύχια σου ως συνήθως και, στη συνέχεια, χρησιμοποίησε ασημένιο βερνίκι νυχιών για να δημιουργήσεις την άκρη. Αυτό το γαλλικό μανικιούρ φαίνεται πραγματικά πιο ωραίο σε τετράγωνο νύχι.

Νύχια με λογότυπα

Η μόδα των λογοτύπων στα νύχια που έπαιζε παντού αυτό το καλοκαίρι, θα συνεχίσει και αυτόν τον χειμώνα. Δοκίμασε κάτι λεπτό και σχεδίασε δύο αλληλοσυνδεόμενα C (χρησιμοποιώντας μαύρο βερνίκι νυχιών και λεπτό πινέλο) για να δημιουργήσεις ένα μίνι λογότυπο Chanel σε έναλασσόμενα νύχια.

Μεταλλικοί γήινοι τόνοι

Δεν είναι μόνο όμορφο αυτό το μεταλλικό γήινο μανικιούρ, είναι εξαιρετικά μοντέρνο για το χειμώνα του 2020. Θα χρειαστείς πέντε διαφορετικά χρώματα βερνικιού νυχιών (ασημί, χάλκινο, χρυσό, ροζ χρυσό και λευκό, για να είμαστε ακριβείς) και ένα τζελ σαν top-coat για να δημιουργήσεις αυτό το look της φωτογραφίας.