To σέρουμ προσώπου της σειράς Καστανιά Αρκαδική της ΚΟΡΡΕΣ

01.02.2017
H σειρά Καστανιά Αρκαδική - παγκόσμια καινοτομία της ΚΟΡΡΕΣ - ολοκληρώνεται με την πιο ενισχυμένη εκδοχή της για άμεση ανανέωση της επιδερμίδας και καταπολέμηση των ρυτίδων σε όλες τις διαστάσεις - βάθος/ πλάτος/ επιφάνεια. Με αποτέλεσμα σύσφιγξης, λάμψης και λείας επιδερμίδας ήδη από τα πρώτα 30’ εφαρμογής, το νέο Serum Προσώπου συμπληρώνει ιδανικά την πρωτοποριακή αντιρυτιδική αγωγή, βασισμένη στο καινοτόμο μόριο Active HALupeol™, που εισήγαγε για πρώτη φορά στην καλλυντική φροντίδα την προληπτική και επανορθωτική, εις βάθος, δράση της καθαρής λουπεόλης κατά των ρυτίδων.

Το Serum Προσώπου / Καστανιά Αρκαδική εξασφαλίζει τη μέγιστη αποτελεσματικότητα των εξαιρετικά ισχυρών φυσικών δραστικών συστατικών που ανέδειξαν τη σειρά στην πιο δημοφιλή αντιρυτιδική φροντίδα μεταξύ των γυναικών που τη δοκίμασαν. Το καινοτόμο αντιρυτιδικό μόριο Active HALupeol™ ηγείται μίας πολυεπίπεδης, υψηλής απόδοσης σύνθεσης, που συνδυάζει, μεταξύ άλλων, εκχύλισμα Αρκαδικής Καστανιάς - στα κορυφαία αντιοξειδωτικά φυτά παγκοσμίως -, υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους, φυσικό εξαπεπτίδιο-11 και β-γλυκάνες.

Το νέο Serum σχηματίζει ένα αόρατο φιλμ στην επιδερμίδα, το οποίο «εγκλωβίζει» τα δραστικά συστατικά, μεγιστοποιώντας τη διείσδυσή τους στο δέρμα. Η λάμψη, η ενυδάτωση, η σύσφιγξη και η απαλή υφή της επιδερμίδας είναι ορατά αμέσως μετά την εφαρμογή του προϊόντος1. Το Serum δρα επανορθωτικά στις ρυτίδες και αποκαθιστά τη σύσφιγξη και την πυκνότητα της επιδερμίδας. Προστατεύει βασικά δομικά συστατικά του δέρματος, όπως κολλαγόνο και γλυκοπρωτεϊνες, ενισχύοντας τη συνοχή, τη σφριγηλότητα και τη νεανικότητα της επιδερμίδας.

Ένα Serum-ενισχυμένη αγωγή κατά των ρυτίδων, με άμεσα και μακροπρόθεσμα ορατά αποτελέσματα, για το οποίο 94% των γυναικών δήλωσε ότι είναι το καλύτερο αντιρυτιδικό serum που δοκίμασε ποτέ.

ΚΛΙΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΔΡΑΣΗ

94% των γυναικών δήλωσε ότι είναι το καλύτερο αντιρυτιδικό serum που δοκίμασε ποτέ2.

ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ, 100% ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ

  • Πιο λεία, λαμπερή και ενυδατωμένη επιδερμίδα

100% ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ

  • Μείωση των ρυτίδων3

  • Πιο ομοιόμορφο τόνο επιδερμίδας4

  • Πιο ελαστική επιδερμίδα4

  • Αυξημένη πυκνότητα επιδερμίδας4

  • Βελτιωμένη υφή επιδερμίδας4

ΚΑΣΤΑΝΙΑ ΑΡΚΑΔΙΚΗ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΟΡΡΕΣ

ΜΕ ΤΟ ΙΣΧΥΡΑ ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΟ ΜΟΡΙΟ ACTIVE HALupeol™

Η αφετηρία της πιο πρόσφατης παγκόσμιας καινοτομίας της ΚΟΡΡΕΣ στην αντιγήρανση είναι η μεγαλύτερη πρωτογενής έρευνα στα φυσικά συστατικά του πλανήτη. Το ερευνητικό πρόγραμμα AGROCOS, με επικεφαλής την ΚΟΡΡΕΣ και τη Φαρμακευτική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, εγκρίθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιστημονική Επιτροπή ανάμεσα σε 15 μελέτες από 106 συμμετέχοντες, και υλοποιήθηκε σε συνεργασία με επτά επιφανή διεθνή ερευνητικά κέντρα και βιομηχανικούς εταίρους. 1.800 φυτά και 3.600 εκχυλίσματα από όλο τον κόσμο μελετήθηκαν ως προς την αντιοξειδωτική, λευκαντική και αντηλιακή δράση.

Η Καστανιά από την Αρκαδία αναδείχθηκε στα κορυφαία αντιοξειδωτικά φυτά παγκοσμίως, στο πλαίσιο της έρευνας. Ειδικότερα τα φύλλα της Καστανιάς αποδείχθηκαν εξαιρετικά πλούσια σε σημαντικές αντιοξειδωτικές ουσίες. Η λουπεόλη, που στοχεύει στις ρυτίδες, αποτέλεσε το αντικείμενο περαιτέρω ερευνών από το Εργαστήριο ΚΟΡΡΕΣ.

Η λουπεόλη, φυσική ουσία με βιβλιογραφικά τεκμηριωμένη αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση, είναι γνωστή στο φαρμακευτικό και ιατρικό τομέα. Ωστόσο δεν είχε συμπεριληφθεί έως σήμερα στη λίστα των καλλυντικών φυσικών δραστικών, καθώς, ως αδιάλυτη ουσία, δεν απορροφάται από την επιδερμίδα. Η ΚΟΡΡΕΣ επιτυγχάνει για πρώτη φορά να ενσωματώσει αποτελεσματικά σε καλλυντική σύνθεση την εξαιρετική δράση της λουπεόλης σε καθαρή μορφή, κατά των ρυτίδων. Το Εργαστήριο ΚΟΡΡΕΣ εμπνεύστηκε και δημιούργησε το μόριο Active HALupeol™. Ένα ενεργό πλέγμα υαλουρονικού οξέος επιτρέπει τη μεταφορά της καθαρής λουπεόλης στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας, για αποτελεσματική, στοχευμένη δράση. Ένα ισχυρά αντιρυτιδικό μόριο, που καταπολεμά τις ρυτίδες σε όλες τις διαστάσεις - βάθος/ πλάτος/ επιφάνεια - καταγράφοντας αποδεδειγμένα προληπτική και επανορθωτική, εις βάθος, δράση κατά των ρυτίδων και αποκαθιστώντας την τρισδιάστατη δομή της επιδερμίδας.

ΚΑΣΤΑΝΙΑ ΑΡΚΑΔΙΚΗ / ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ & ΣΥΣΦΙΓΚΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ

SERUM ΠΡΟΣΩΠΟΥ / ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ & ΣΥΣΦΙΓΚΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ, ΛΑΜΨΗ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

Serum ενισχυμένο σε Active HALupeol™ που δρα επανορθωτικά στις ρυτίδες και αποκαθιστά τη σύσφιγξη, την πυκνότητα και τη λάμψη της επιδερμίδας. Εμπλουτισμένο με εκχύλισμα Αρκαδικής Καστανιάς, υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους και β-γλυκάνες, προστατεύει βασικά δομικά συστατικά του δέρματος, όπως κολλαγόνο και γλυκοπρωτεϊνες, ενισχύοντας τη συνοχή, τη σφριγηλότητα και τη νεανικότητα της επιδερμίδας.