4 μυστικά για να είσαι Θεά από την κορυφή μέχρι τα νύχια

11.02.2017
Την πιο ερωτική ημέρα του χρόνου οφείλεις να δώσεις στον εαυτό και την ομορφιά σου την προσοχή που τόσο έχει ανάγκη. Διάβασε παρκαάτω για να μάθεις πώς θα είσαι θεά από την κορυφή μέχρι τα νύχια.

Μανικιούρ και πεντικιούρ:

Φυσικά και το μανικιούρ και το πεντικιούρ σου είναι σε πρώτο πλάνο αυτές τις ημέρες. Πριν βάψεις τα νύχια των χεριών και των ποδιών σου στο απόλυτο φλογερό κόκκινο χρώμα πρέπει πρώτα να είσαι σίγουρη πως τα έχεις περιποιηθεί δεόντως.

Χάρισε στον εαυτό σου την πολυτέλεια του πεντικιούρ στο σπίτι αλλά και του μανικιούρ. και στη συνέχεια δώσε τους εντυπωσιακό χρώμα. Το να τα περιποιηθείς μπορεί να σημαίνει να κάνεις μόνη σου ένα μίνι-μανικιούρ. Δώσε σωστό σχήμα στα νύχια, και "πέρασε" από επάνω την βάση σου. Ένα φωτεινό κόκκινο βερνίκι είναι ο,τι πρέπει για να δώσεις στα χέρια σου το ύφος των ημερών.

Μαλλιά λαμπερά που μοσχοβολούν:

Την ημέρα αυτή το χτένισμά σου δεν είναι το μόνο που θα σε απασχολήσει, αφού το χτένισμα που θα διαλέξεις δεν είναι το βασικό σου μέλημα. Οι άντρες αγαπούν τις γυναίκες με μοσχομυριστά μαλλιά και αυτή την ημέρα δεν πρέπει να αγνοήσεις την πληροφορία αυτή.

Μην ξεχνάς το hair σπρέι: το σπρέι μαλλιών ( ή απλά το body σπρέι) είναι αυτό που χρειάζεσαι για να χαρίσεις μια αίσθηση φρεσκάδας στα μαλλιά σου, αρκεί μόνο να μην το απλώσεις απευθείας στις ρίζες των μαλλιών. Ένα ψέκασμα στα μαλλιά πριν το ραντεβού αρκεί για να μυρίζουν υπέροχα όλη μέρα!

Χείλη για φίλημα:

Η επιδερμίδα των χειλιών είναι πολύ λεπτή και αυτό την κάνει πολύ ευάλωτη. Μην αφήνεις λοιπόν ποτέ τα υπέροχα χείλη σου απροστάτευτα. Και εννοείται, σταμάτα να τα... μασουλάς. Διαφορετικά θα "σκάσουν", θα σε τσούζουν και θα χαλάσουν την εμφάνισή σου μιας και μιλάμε για το πιο σέξι σημείο του προσώπου σου που ειδικά τώρα τον χειμώνα θέλει την προσοχή σου. Μην ξεχνάς λοιπόν να τα ενυδατώνεις το πρωί και το βράδυ με ένα ενυδατικό στικ χειλιών ή ένα ενυδατικό λιπ-γκλος για να είναι έτοιμα για φίλημα.

Επιδερμίδα φτιαγμένη για χάδια:

Φυσικά και η επιδερμίδα σου είναι στο επίκεντρο τις ημέρες αυτές. Αν θέλεις ο καλός σου να μην σταματήσει να σε χαϊδευει τότε δεν έχεις παρά να φροντίσεις να την ενυδατώνεις μετά το ντους και να επενδύσεις με μια πλούσια ενυδατική κρέμα για τα χέρια σου.