Hailey Baldwin & Taylor Hill τα νέα πρόσωπα της L’Oréal Professionnel

01.02.2017
Η L’Oréal Professionnel αποκαλύπτει τις 2 νέες διεθνείς πρέσβειρες της μάρκας για το 2017: την Hailey Baldwin, ανιψιά των Kim Basigner & Alec Baldwin και instagram icon με πάνω από 8 εκατομμύρια followers, και την Taylor Hill, τον πιο γνωστός Άγγελος της Victoria Secret αυτή τη στιγμή. Οι δύο μούσες θα συνοδεύσουν την επικοινωνία των κορυφαίων λανσαρισμάτων της L’Oréal Professionnel το 2017. Click here to watch the reveal video.

Η Hailey Baldwin, κόρη του ηθοποιού Stephen Baldwin και ανιψιά των Kim Basinger & Alec Baldwin, αποτελεί μία από τις πρωταγωνίστριες στο χώρο της μόδας του σήμερα. Είναι ένα ιδιαίτερα περιζήτητο μοντέλο, έχοντας ήδη εμφανιστεί στα εξώφυλλα πολύ γνωστών περιοδικών, Love, Tatler, L’Officiel και Marie Claire.

Μόλις 20 ετών, έχει πάνω από 8 εκατομμύρια followers στο instagram και κάθε ποστ της δημιουργεί buzz στα social media, ενώ μερικοί από τους διάσημους φίλους της είναι από την οικογένεια Kardashian, η Kendall & Kylie Jenner.

Πραγματική επαγγελματίας στις selfie και εθισμένη με το χώρο της ομορφιάς, η Hailey λατρεύει να παίζει με το look της και ειδικά με τα μαλλιά της, τα οποία για αυτήν είναι ένα αξεσουάρ μόδας. Τελευταία υιοθέτησε το Grey Hair look για τη συμμετοχή της στο φεστιβάλ Coachella, στη συνέχεια απέκτησε Ροζ χρώμα μαλλιών μέχρι να καταλήξει στο Ξανθό, για το οποίο είναι τόσο γνωστή.

Η Hailey θα είναι η μούσα για τα It Looks των σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 17 & Φθινόπωρο/Χειμώνας 17-18 by Vanessa Bruno για τη LOréal Professionnel. Αυτή η συνεργασία με τη σχεδιάστρια από τη Γαλλία έχει σκοπό να προβάλει 24 αποχρώσεις από τη γκάμα της ΙΝΟΑ, με έμπνευση από τη φύση. “Είναι εκπληκτικό πως ένα νέο χρώμα στα μαλλιά μπορεί να αλλάξει τα πάντα.”, με είπε η Hailey Baldwin. “Αισθάνομαι ότι επηρεάζει τη διάθεσή μου. Με το νέο μου χρώμα μαλλιών από την INOA by Vanessa Bruno αισθάνομαι σαν άλλη Hailey!”. Η Hailey Baldwin θα είναι το νέο πρόσωπο του Pro Fiber για το 2017, την περιποίηση επανόρθωσης με μεγάλη διάρκεια από τη LOréal Professionnel.

Μ όλις 19 ετών, το μοντέλο Taylor Hill πρωταγωνιστεί ήδη στα social media και πρόσφατα στην πασαρέλα της Victoria Secret, στο show που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στο Παρίσι.

Το νεαρό μοντέλο από την Αμερική έχει πάνω από 6,8 εκατομμύρια followers στο instagram και έχει ήδη συνεργαστεί με brands όπως H&M και Forever 21. Παράλληλα, κέρδισε τα βλέμματα στην πασαρέλα του Fashion Week όπου περπάτησε για τους σχεδιαστές Elie Saab, Giorgio Armani και Dolce & Gabbana.

Ένα από τα όνειρά της πραγματοποιείται με την είσοδό της στο club αγγέλων της Victoria Secret.

Αισθάνομαι ιδιαίτερη περηφάνια και τιμή που θα είμαι πρέσβειρα της LOréal Professionnel. Τα μαλλιά αποτελούν σημαντικό σημείο της δουλειάς μου, για αυτό και τα περιποιούμαι ιδιαίτερα. Με τη LOréal Professionnel ξέρω καλά ότι τα μαλλιά μου θα είναι πάντοτε εντυπωσιακά, λαμπερά και υγιή σαν να βγήκα μόλις από το κομμωτήριο!”, δήλωσε η ίδια.

Η Taylor θα αποτελέσει το κεντρικό πρόσωπο στην επικοινωνία του επαναλανσαρίσματος της εμβληματικής σειράς περιποίησης μαλλιών Série Expert της LOréal Professionnel, που θα συνοδευτεί και από το λανσάρισμα των νέων Powermix.

Στο χρώμα, θα συνοδεύσει την επικοινωνία της καμπάνιας Majirel Color Correction. Πρόκειται για μία νέα υπηρεσία στη βαφή με έμπνευση από το μακιγιάζ, που έρχεται να προσφέρει στην κάθε γυναίκα το αποτέλεσμα που επιθυμεί και να διορθώσει το χρώμα της, να προσθέσει λάμψη και να αναδείξει τη φυσική της απόχρωση, όπως ο make-up artist αναδεικνύει την επιδερμίδα με το μακιγιάζ. Σήμερα όλα είναι εφικτά και έχει έρθει η στιγμή να αποχαιρετήσουμε τα θαμπά μαλλιά, τις σκούρες ρίζες με ανόμοια αντίθεση με μήκη/ άκρες και τα χρώματα χωρίς βάθος κι ένταση.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε τις Hailey Baldwin & Taylor Hill στην οικογένεια της LOréal Professionnel. Ανήκουν στη νέα γενιά γυναικών που λατρεύουν τη μόδα και τα social media. Πρόκειται για γυναίκες που μέσα από το χρώμα των μαλλιών και το στυλ τους εκφράζουν την προσωπικότητά τους και μεταμορφώνονται, όπως και με το μακιγιάζ. Η LOréal Professionnel έχει το όραμα και τη δύναμη να απαντήσει στις ανάγκες της κάθε γυναίκας, χάρη τόσο στην πλούσια γκάμα καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών της, αλλά και στους ταλαντούχους συνεργάτες της κομμωτές σε όλο τον κόσμο”, λέει η Marion Brunet, LOréal Professionnel International General Manager.

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΝΕΑ LOOK ΤΩΝ HAILEY & TAYLOR ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ STYLE MY HAIR

Μείνετε συντονισμένες στην εφαρμογή Style my Hair της LOréal Professionnel για να δοκιμάσετε επάνω σας τα νέα look της Taylor με Majirel Color Correction και της Hailey με τις αποχρώσεις INOA για τα It Looks by Vanessa Bruno.

Και μην χάσετε τα instagram stories ζωντανά από το Διεθνές Event της LOréal Professionnel σήμερα Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε μας

#lorealpro #hairtist #Stylemyhair @Lorealprogr