Το νέο Micellaire Gel by με φυσικής προέλευσης, ενυδατική γλυκερίνη για την ευαίσθητη επιδερμίδα

01.02.2017
ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΣΑΣ ΠΡΟΪΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ. ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΡΥΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΚΙΝΗΣΗ.

Σημαντικό ποσοστό των γυναικών σε ολόκληρο τον κόσμο δεν θα άλλαζαν με τίποτα ένα εκπλενόμενο προϊόν καθαρισμού. Πιστεύουν ότι καθαρίζει αποτελεσματικά την επιδερμίδα τους και λατρεύουν τη δροσερή αίσθηση φρεσκάδας που αφήνει. Ωστόσο, πολλές φορές, τέτοιου είδους προϊόντα δεν αφαιρούν καλά το μακιγιάζ, ιδίως από τα μάτια, και μπορεί να προκαλέσουν ξηρότητα στην επιδερμίδα...

Η ομορφιά της επιδερμίδας ξεκινά από ένα αποτελεσματικό και προσαρμοσμένο προϊόν ντεμακιγιάζ. Γι’ αυτό η Garnier δημιούργησε μια ολοκληρωμένη σειρά Λύσεων Micellaire όλα σε ένα, με προϊόντα αποτελεσματικά και συνάμα ήπια για την επιδερμίδα, για να κάνουν πιο εύκολη τη ζωή των γυναικών απλοποιώντας το πρόγραμμα περιποίησής τους: η αρχή έγινε το 2014 με το Νερό Καθαρισμού Micellaire, και το 2016 ακολούθησε το Διφασικό Micellaire Όλα Σε 1 –μια πολυαναμενόμενη καινοτομία, εμπλουτισμένη με argan oil, που αφαιρεί ακόμη και το πιο επίμονο, μακράς διάρκειας μακιγιάζ και τους ρύπους.

*

45% στην Ευρώπη & 65% στις ΗΠΑ / Γυναίκες ηλικίας 15- 75 ετών / Πηγή: L’Oreal Beauty track, 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017

Ε.Λ.Τ 5,50€

SKINACTIVE MICELLAR CLEANSING GEL WASH

Η ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

MICELLAIRE SKINACTIVE ΤΩΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΠΟΥ ΞΕΒΓΑΖΕΤΑΙ

Τώρα η Garnier, ειδικός στον καθαρισμό, κάνει ένα βήμα ακόμη πιο πέρα, ώστε οι γυναίκες να σταματήσουν πια να προσπαθούν να αφαιρέσουν το μακιγιάζ τους με τα συνηθισμένα προϊόντα καθαρισμού και να αποκτήσουν απόλυτα καθαρή επιδερμίδα γεμάτη φρεσκάδα, με το 1ο Τζελ Καθαρισμού Micellaire: ένα καθαριστικό νέας γενιάς που ενσωματώνει όλη τη μικυλλιακή τεχνολογία σε μια σύνθεση που ξεβγάζεται.

Το 1ο όλα σε ένα Gel Καθαρισμού Micellaire της Garnier SkinActive όχι μόνο καθαρίζει, αλλά επίσης απομακρύνει κάθε ίχνος ρύπων και μακιγιάζ, ακόμη και από τα μάτια, καταπραΰνοντας την επιδερμίδα με μία μόνο κίνηση.

Οι δύο αυτές συνθέσεις είναι εμπλουτισμένες με φυσικό εκχύλισμα σταφυλιού και ενεργά μικύλλια που λειτουργούν σαν μαγνήτες αιχμαλωτίζοντας τους ρύπους και το μακιγιάζ. Το Gel Καθαρισμού Micellaire είναι διαθέσιμο σε δύο διαφορετικές συνθέσεις για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες κάθε τύπου επιδερμίδας:

• Με φυσικής προέλευσης, ενυδατική γλυκερίνη για την ευαίσθητη επιδερμίδα.

• Με ψευδάργυρο για βαθύ καθαρισμό για τη μεικτή & λιπαρή επιδερμίδα.

ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΟΛΑ ΣΕ 1

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

• Πολλαπλής δράσης: καθαρίζει, αφαιρεί το μακιγιάζ, ακόμη και από τα μάτια

και τα χείλη, και καταπραΰνει την επιδερμίδα.

• Πολλαπλής χρήσης: μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ολόκληρο το πρόσωπο, συμπεριλαμβανομένων των ματιών και των χειλιών, για να περιποιηθεί κάθε περιοχή χωρίς να προκαλεί ερεθισμό. Είναι δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένο.

Αφαιρεί τέλεια το μακιγιάζ από το πρόσωπο / αφήνει την επιδερμίδα απόλυτα καθαρή: 96%*

Δεν προκαλεί ερεθισμούς, δεν τσούζει στα μάτια: 93%**

Αφαιρεί τέλεια το μακιγιάζ από τα χείλη: 86%*

Χαρίζει στην επιδερμίδα αίσθηση φρεσκάδας

& αναζωογόνησης: 91%*

Αφήνει την επιδερμίδα απαλή: 90%*

*

Τεστ καταναλωτών - 4 εβδομάδες. 83 γυναίκες, ηλικίας 20-60 ετών, όλοι οι