Toleriane Ultra Yeux: η νέα κρέμα για τα ευαίσθητα μάτια

14.03.2015
60% των γυναικών έχουν ευαίσθητα μάτια. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε περιστασιακούς ερεθισμούς, εργασία σε υπολογιστή, περιβαλλοντικές συνθήκες (κρύο, ρύπανση), χρήση φακών επαφής, λήψη αντισταμινικών φαρμάκων ή αλλεργικές αντιδράσεις. Ο φαύλος κύκλος σπάει. Η καινοτομία για τα πολύ ευαίσθητα μάτια έχει το όνομα Toleriane Ultra Yeux και καταπραΰνει άμεσα από ερεθισμούς, ενυδατώνει, δρα ενάντια στις σακούλες και το πρήξιμο κάτω από τα μάτια. Η απόλυτη κρέμα για ευαίσθητα μάτια δεν περιέχει paraben, συντηρητικά, άρωμα, Χρωστικές, Λανολίνη, Αλκοόλη και συνδυάζει τέλεια καταπραϋντικά ενεργά συστατικά, που την καθιστά ιδανική για τα ευαίσθητα μάτια.

60% των γυναικών έχουν ευαίσθητα μάτια. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε περιστασιακούς ερεθισμούς, εργασία σε υπολογιστή, περιβαλλοντικές συνθήκες (κρύο, ρύπανση), χρήση φακών επαφής, λήψη αντισταμινικών φαρμάκων ή αλλεργικές αντιδράσεις.

Ο φαύλος κύκλος σπάει. Η καινοτομία για τα πολύ ευαίσθητα μάτια έχει το όνομα Toleriane Ultra Yeux και καταπραΰνει άμεσα από ερεθισμούς, ενυδατώνει, δρα ενάντια στις σακούλες και το πρήξιμο κάτω από τα μάτια. Η απόλυτη κρέμα για ευαίσθητα μάτια δεν περιέχει paraben, συντηρητικά, άρωμα, Χρωστικές, Λανολίνη, Αλκοόλη και συνδυάζει τέλεια καταπραϋντικά ενεργά συστατικά, που την καθιστά ιδανική για τα ευαίσθητα μάτια.