Το σπρέι βάλσαμο για τη χοντρή τρίχα

21.02.2015
Το Bonacure Oil Therapy Mist των επαγγελματικών προϊόντων Schwarzkopf, από τη σειρά BC Oil Miracle είναι μελετημένο ειδικά για μεσαία και χοντρή τρίχα που διψάει για μια αποτελεσματική φροντίδα, η οποία να της χαρίσει απαράμιλλη λάμψη και απαλότητα χωρίς φριζάρισμα. Για να αποκομίσεις το μέγιστο δυνατό όφελος από το Bonacure Oil Therapy Mist ψέκασε στα μήκη και τις άκρες μετά το λούσιμο σε σκουπισμένα μαλλιά, χτενίσου κι απλά άσε το να δράσει. Για έξτρα απαλότητα και απαλλαγή από το φριζάρισμα, ψέκασε μια μικρή ποσότητα μετά το στέγνωμα με το πιστολάκι. Το προϊόν είναι κατάλληλο και για καθημερινή χρήση.

Το Bonacure Oil Therapy Mist των επαγγελματικών προϊόντων Schwarzkopf, από τη σειρά BC Oil Miracle είναι μελετημένο ειδικά για μεσαία και χοντρή τρίχα που διψάει για μια αποτελεσματική φροντίδα, η οποία να της χαρίσει απαράμιλλη λάμψη και απαλότητα χωρίς φριζάρισμα.

Για να αποκομίσεις το μέγιστο δυνατό όφελος από το Bonacure Oil Therapy Mist
ψέκασε στα μήκη και τις άκρες μετά το λούσιμο σε σκουπισμένα μαλλιά, χτενίσου κι απλά άσε το να δράσει. Για έξτρα απαλότητα και απαλλαγή από το φριζάρισμα, ψέκασε μια μικρή ποσότητα μετά το στέγνωμα με το πιστολάκι. Το προϊόν είναι κατάλληλο και για καθημερινή χρήση.