Η πρόταση μακιγιάζ της Inglot για την ημέρα των ερωτευμένων

13.02.2015
Το βαθύ κόκκινο έχει καθιερωθεί ως το πιο εορταστικό χρώμα, ενώ αναμφισβήτητα έχει μία διαχρονική θέση στην κομψότητα. Για την ημέρα των ερωτευμένων, τα INGLOT αποτυπώνουν το κόκκινο ως την απόλυτη επιλογή μακιγιάζ, με τη φλογερή του απόχρωση σε χείλη και νύχια. Με το βλέμμα να τονίζεται με την Secret Volume Mascara για εντυπωσιακές βλεφαρίδες με όγκο, το Valentine’s make up εστιάζει στο συνδυασμό 2 κόκκινων κραγιόν, Lipstick 127 & AMC Lip Paint 64 για ζουμερό αποτέλεσμα και χείλη για φίλημα! Το look του Αγίου Βαλεντίνου ολοκληρώνεται με εντυπωσιακό κόκκινο μανικιούρ, στην απόχρωση O2M 620.
Το βαθύ κόκκινο έχει καθιερωθεί ως το πιο εορταστικό χρώμα, ενώ αναμφισβήτητα έχει μία διαχρονική θέση στην κομψότητα. Για την ημέρα των ερωτευμένων, τα INGLOT αποτυπώνουν το κόκκινο ως την απόλυτη επιλογή μακιγιάζ, με τη φλογερή του απόχρωση σε χείλη και νύχια.
Με το βλέμμα να τονίζεται με την Secret Volume Mascara για εντυπωσιακές βλεφαρίδες με όγκο, το Valentine’s make up εστιάζει στο συνδυασμό 2 κόκκινων κραγιόν, Lipstick 127 & AMC Lip Paint 64 για ζουμερό αποτέλεσμα και χείλη για φίλημα! Το look του Αγίου Βαλεντίνου ολοκληρώνεται με εντυπωσιακό κόκκινο μανικιούρ, στην απόχρωση O2M 620.