Nicola Peltz: Το διάσημο μοντέλο των 90s που υπήρξε η έμπνευση για το bridal look της

11.04.2022
Nicola Peltz: Το διάσημο μοντέλο των 90s που υπήρξε η έμπνευση για το bridal look της
Μία από τις πιο όμορφες νύφες που έχουμε δει ήταν η Nicola Peltz επιλέγοντας Valentino για τη "μεγάλη" της μέρα ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι πληροφορίες για το μακιγιάζ και το hairstyling της, που, όντως, κάτι μας θύμισε.

Η 27χρονη ηθοποιός και κόρη του δισεκατομμυριούχου Nelson Pletz παντρεύτηκε χθες τον αγαπημένο της, Brooklyn Beckham, και δυο τους μοιράστηκαν σήμερα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες μαζί και πληροφορίες για τους ανθρώπους που βοήθησαν για να έχουν όλα την εικόνα που εκείνοι ήθελαν για τη "μεγάλη" μέρα τους.

Μεταξύ των φωτογραφιών που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τη βρετανική Vogue ήταν και ένα close up που κατέγραψε το τρυφερό βλέμμα της νύφης προς τον γαμπρό κατά τη διάρκεια του μυστηρίου, όμως και το beuty look της με κάθε λεπτομέρεια.

Η Nicola ευχαρίστησε δημοσίως τον hair stylist Adir Abergel και την make up artist Kate Lee -με τους οποίους συνεργάζεται χρόνια- και ο πρώτος προχώρησε σε αποκαλύψεις ως προς την έμπνευση για το hairstyle της νύφης.

"Μου έστελνε συνέχεια όλες αυτές τις φωτογραφίες της Claudia Schiffer από τα πρώτα χρόνια.. Κόψαμε τις αφέλειες σε στυλ 90s λίγες στιγμές πριν από τον γάμο" αποκάλυψε ο Adir υπογραμμίζοντας τη συγκίνηση και την αγάπη που νιώθει για τη Nicola.

Ιδού και μερικές εικόνες από την έμπνευση της νύφης:

Όσο για το μακιγιάζ; Η Kate Lee της Chanel, εμπνεύστηκε από τη φυσική ομορφιά της Nicola την οποία απλά... τόνισε! "Αποφασίσαμε να πάμε με ένα φρέσκο, φυσικό look, και μερικές ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες που θα φαινόταν μέσα από το πέπλο. Το σκεπτικό ήταν να τονίσουμε τα φυσικά χαρακτηριστικά της, προσθέτοντας μερικές μοντέρνες, όχι τόσο παραδοσιακές λεπτομέρειες", εξήγησε! Και, ναι, το αποτέλεσμα εντυπωσίασε!