Πώς να αποκτήσεις το τέλειο δέρμα για τα εορταστικά events

19.12.2021
Πώς να αποκτήσεις το τέλειο δέρμα για τα εορταστικά events
Σύμφωνα με τους επαγγελματίες του μακιγιάζ

Η επίτευξη της σωστής ισορροπίας μεταξύ περιποίησης δέρματος και μακιγιάζ είναι πάντα μια λεπτή υπόθεση τον Δεκέμβριο, όταν τα γιορτινά πάρτι με σαμπάνια μας κάνουν να θέλουμε το δέρμα μας να είναι όσο το δυνατόν πιο υγιές και λαμπερό και το μακιγιάζ μας εντυπωσιακό και κολακευτικό. Και σε αυτό ακριβώς ειδικεύονται οι επαγγελματίες ομορφιάς Georgia Louise και Gucci Westman.

Πώς να κάνεις τη μύτη σου να δείχνει πιο λεπτή σε λιγότερο από 1 λεπτό

Οι Louise και Westman ενώνουν τις δυνάμεις τους για έναν οδηγό για υπέροχο, λαμπερό, εκτυφλωτικά καλό δέρμα και πώς να το ενισχύσεις με το σωστό μακιγιάζ.

Προετοίμασε τον καμβά σου
«Η σωστή προετοιμασία είναι πολύ σημαντική», τονίζει η Louise. «Αν θέλεις το δέρμα σου να φαίνεται και να αισθάνεται άψογο, πρέπει να κάνεις σταδιακή απολέπιση τουλάχιστον μια εβδομάδα πριν, ώστε να μην έχεις ξηρότητα». Απόφυγε τα λειαντικά scrub και προτίμησε ένα απαλό ενζυμικό καθαριστικό.

Κάνε μασάζ
Σύμφωνα με τη Louise, η πιο ωφέλιμη εναλλακτική λύση για τις επαγγελματικές θεραπείες με μικρορεύματα είναι το νυχτερινό μασάζ προσώπου. Είτε χρησιμοποιείς τις άκρες των δακτύλων σου είτε την πέτρα από ροζ χαλαζία, το μασάζ κατά μήκος του μετώπου, των ζυγωματικών και της γνάθου θα σμιλέψει, θα ξεφουσκώσει και θα τονώσει την ανάπτυξη του κολλαγόνου με στιγμιαία και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. «Ανεξάρτητα από την ηλικία σου, αφιερώσε πάντα τουλάχιστον πέντε λεπτά την ημέρα κάνοντας μασάζ στο πρόσωπό σου», λέει η Louise. «Είναι το κλειδί για τη μακροζωία στα κύτταρα του δέρματός μας».

Λάμψε από μέσα προς τα έξω
Όσον αφορά το ρουζ, η Westman δημιουργεί μια ζεστή λάμψη αναμειγνύοντας ένα κρεμώδες ρουζ στα μήλα των μάγουλων με τα δάχτυλά της, προσθέτοντας μερικές φορές μια πινελιά στις κόγχες των ματιών. «Πάντα νιώθω ότι έχεις περισσότερο έλεγχο με τα δάχτυλά σου», λέει. "Ταμπονάρω όπου θέλω και μετά συνήθως το αναμειγνύω με ένα πινέλο. Στο τέλος της εφαρμογής όλου του μακιγιάζ του προσώπου, θα πρέπει πάντα να το αναμειγνύεις με ένα ειδικό πινέλο". Η εύρεση του σωστού highlighter είναι το κλειδί — αλλά πρέπει να το χρησιμοποιήσεις στρατηγικά. «Μου αρέσει να δημιουργώ μια λάμψη κάτω από το δέρμα», λέει η Westman.

Δημιούργησε ένα καλύτερο και πιο χοντρό φρύδι
«Κάτι που πάντα προσθέτει σε ένα νεανικό, φρέσκο ​​πρόσωπο είναι ένα πιο χοντρό, περιποιημένο φρύδι», λέει η Westman. Αρχικά, βούρτισε με εξαιρετικά λεπτές πινελιές που μοιάζουν με τις φυσικές σου τρίχες με ένα μολύβι φρυδιών για να γεμίσεις τις αραιές περιοχές και, στη συνέχεια, επέκτεινε προσεκτικά το σχήμα των φρυδιών.

Τα τέλεια χείλη
Στη θέση του παραδοσιακού κραγιόν, η Westman λατρεύει να επαναχρησιμοποιεί το ρουζ της ως ζωηρή χρωστική ουσία για τα χείλη. Αφού εφαρμόσει ένα ουδέτερο liner χειλιών, εφαρμόζει ένα μονόχρωμο προϊόν στο κέντρο των χειλιών και στη συνέχεια τα πιέζει μεταξύ τους για να αναμειχθούν. «Φωτίζει το πρόσωπο και προσθέτει μια ωραία αντίθεση στο δέρμα».