Η Billie Eilish κυκλοφορεί τον Νοέμβριο το πρώτο άρωμα της

24.10.2021
Η Billie Eilish κυκλοφορεί τον Νοέμβριο το πρώτο άρωμα της
Μια διαφορετική δημιουργία για τη διάσημη τραγουδίστρια

Η Billie Eilish έχει πλέον μια σημαντική θέση στη μουσική βιομηχανία όχι μόνο ως μία από τις πιο ταλαντούχες τραγουδίστριες όλων των εποχών, αλλά πλέον και ως σύμβολο ομορφιάς. Την Τετάρτη, η 19χρονη ανακοίνωσε την κυκλοφορία του ομώνυμου πρώτου της αρώματος, Eilish και οι fans βρίσκονται ήδη σε αναμένα κάρβουνα για να μάθουν ότι μπορούν για το νέο άρωμα. Διάβασε παρακάτω όλες οι λεπτομέρειες του αρώματος της Billie Eilish, συμπεριλαμβανομένης της ημερομηνίας κυκλοφορίας, του πως μυρίζει και πολλά άλλα.

No Time To Die: Το τραγούδι της Billie Eilish για τη νέα ταινία του James Bond και η ιστορία του

Η Eilish είπε στο Allure ότι θέλει να μπει εδώ και χρόνια στη βιομηχανία ομορφιάς. «Είχα την ιδέα να δημιουργήσω ένα άρωμα πριν από εκατομμύρια χρόνια. Πάντα ήθελα να το κάνω αυτό», είπε. Η σούπερ σταρ συνεργάστηκε με την εταιρεία ανάπτυξης αρωμάτων Parlux για να δημιουργήσει το τέλειο άρωμα. «Περιέγραψα λεπτομερώς τι είναι αυτό που ήθελα, τι μου άρεσε ως προς την ιδέα, πώς ήθελα να μοιάζει, το είδος της ζεστασιάς που ήθελα να έχει και τις αναμνήσεις που έχω στον κόσμο της βανίλιας» είπε. «Όταν μου έστειλαν το δείγμα για να μυρίσω, σχεδόν έκλαψα γιατί ήταν τόσο τέλειο», είπε στο Allure.

Πώς θα μυρίζει το άρωμα της Billie Eilish;

Μερικές φορές, μπορείς απλά να κοιτάξεις ένα άτομο και να καταλάβεις τι είδους άρωμα του αρέσει να φορά. Με την Billie Eilish, αυτό φαίνεται να ισχύει στο έπακρο. Το νέο της άρωμα είναι ένας συνδυασμός μοσχομυριστού, φρουτώδους, γλυκού και ξυλώδους, που αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα της τραγουδίστριας: γλυκιά αλλά μυστηριώδης, αθώα αλλά αισθησιακή και ελαφρώς μελαγχολική με τον πιο δροσερό τρόπο. Η Eilish είπε στο Allure ότι το πρώτο άρωμα που θα μυρίσετε μόλις ψεκάσετε το Ellish πάνω σας, είναι ένα άρωμα ζαχαρωτής βανίλιας που σιγά σιγά ηρεμεί καθώς εισχωρεί στο δέρμα σας. Και φυσικά όλα τα συστατικά του αρώματος είναι vegan.

Η Billie Eilish δεν έχει πια πράσινο μαλλί - Είδες την τεράστια αλλαγή στο look της;

Πότε θα κυκλοφορήσει το Eilish;

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, μπορείτε να αποκτήσετε αυτό το υπέροχο άρωμα τον Νοέμβριο του 2021. Η Eilish μοιράστηκε τη συναρπαστική ανακοίνωση στο Instagram στις 20 Οκτωβρίου, γράφοντας μια λεζάντα στο post: «Είμαι ΤΟΣΟ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΗ που θα μοιραστώ επιτέλους το πρώτο μου άρωμα «Eilish» με εσάς!!!!!!!!!!!!!! ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ !! αυτό είναι ένα άρωμα που αναζητώ χρόνια και χρόνια. Αυτή είναι η αγαπημένη μου μυρωδιά στον ΚΟΣΜΟ. Το άρωμα ήταν πάντα ένα τόσο τεράστιο μέρος της ζωής και της ύπαρξής μου από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου και ήταν όνειρο να δημιουργήσω αυτό το άρωμα και να ζωντανέψω τις ιδέες μου. Αυτό ήταν ένα από τα πιο συναρπαστικά πράγματα που έχω κάνει ποτέ. Ανυπομονώ να γίνει δικό σου τόσο σύντομα !!!!! »