Gigi Hadid: Μοιράστηκε ένα beauty tip που κανείς δεν πρέπει να ακολουθήσει

05.05.2021
Gigi Hadid: Μοιράστηκε ένα beauty tip που κανείς δεν πρέπει να ακολουθήσει
Μερικές φορές, οι influencers δεν ασκούν και την καλύτερη επιρροή

Πριν από μερικές μέρες, η Gigi Hadid μοιράστηκε μέσα από ένα νέο βίντεο τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως κάνει εξαγωγές σμήγματος μόνη της στο σπίτι και πως βάζει οδοντόκρεμα στα σπυράκια.

40+ και νιώθεις τη βαρύτητα στο πρόσωπό σου; Ώρα για ολική επαναφορά

"Φοράω μακιγιάζ κάθε μέρα, όλη μέρα. Παίρνουν το ίδιο πινέλο και το χρησιμοποιούν σε 30 κορίτσια, οπότε ακουμπά πολλά πρόσωπα και γιαυτό εμφανίζω ερεθισμούς και σπυράκια στο πηγούνι μου και γύρω από τη μύτη μου", είπε το μοντέλο. "Έχω επίσης πολύ στρες και δεν κοιμάμαι αρκετά". Η συμβουλή της είναι κάτι που καλό είναι να μην ακολουθήσει καμία. Γιατί; Γιατί, εκτός αν είσαι ειδικευμένη αισθητικός ή δερματολόγος, κινδυνεύεις να προκαλέσεις μόνιμες φθορές στην επιδερμίδα σου.

Αυτή είναι η νέα τεχνική για τέλεια φρύδια

Η Gigi Hadid μοιράστηκε ακόμη μια συνήθεια περιποίησης, λέγοντας: "Κάτι περίεργο που κάνω, το οποίο μου έμαθε η μαμά μου, είναι ότι βάζω οδοντόκρεμα στα σπυράκια το βράδυ και τα ξηραίνει", λέει. Πρόκειται για ακόμη ένα μύθο ομορφιάς - μπορεί η οδοντόκρεμα να μπορεί να ξηράνει ένα σπυράκι, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να την εφαρμόσεις στο πρόσωπό σου. Η οδοντόκρεμα είναι πολύ πιθανό να προκαλέσει ερεθισμό στην περιοχή και να την ξηράνει υπερβολικά.

Αν θες να ξεφορτωθείς ένα σπυράκι, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να εμπιστευτείς φόρμουλες και προϊόντα που έχουν κατασκευαστεί ειδικά για το πρόσωπο, όπως ένα spot treatment με σαλικυλικό οξύ. Μπορείς επίσης να συμβουλευτείς τον/την δερματολόγο σου.