Σκέφτεσαι να κάνεις microblading; Τώρα είναι η ιδανική εποχή να το κάνεις

14.08.2020
Σκέφτεσαι να κάνεις microblading; Τώρα είναι η ιδανική εποχή να το κάνεις
Ο λόγος για τον οποίο το καλοκαίρι ενδείκνυται για τη διαδικασία του microblading

Τους τελευταίους μήνες, το microblading γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλές, αφού πρόκειται για μια διαδικασία μέσα από την οποία μπορούμε να αποκτήσουμε γεμάτα, πλούσια φρύδια για μεγάλο χρονικό διάστημα. H τεχνική του microblading περιλαμβάνει την εμφύτευση χρωστικών στην επιδερμίδα, γίνεται μ’ ένα χειροκίνητο πενάκι που στην άκρη του προσαρμόζεται μια αποστειρωμένη λεπίδα. Η λεπίδα πιέζεται απαλά πάνω στο δέρμα, σχηματίζοντας πολλές λεπτές γραμμές.

Δες και αυτό: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το microblading

Αν σκέφτεσαι να το δοκιμάσεις, το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή για να το κάνεις, καθώς ο ιδρώτας που προκαλείται από τη ζέστη και την υγρασία είναι πολύ πιθανό να χαλάσει το βάψιμο που έχεις κάνει στα φρύδια σου με ένα μολύβι ή ένα άλλο αντίστοιχο προϊόν. Διάβασε παρακάτω όσα πρέπει να προσέξεις, εάν σκοπέυεις να το δοκιμάσεις σύντομα:

Αυτό το είδες; Σκέφτεσαι να κάνεις ενέσιμα στο πρόσωπο σου; Αυτά είναι όσα πρέπει να προσέξεις

-Αρχικά, είναι καλύτερο να κάνεις τη διαδικασία μια εβδομάδα κατά την οποία δεν θα έχεις έντονες δραστηριότητες, έτσι ώστα να προστατεύσεις την περιοχή των φρυδιών από το νερό και τον ιδρώτα.

-Τις 7 πρώτες ημέρες μετά την εφαρμογή, θα πρέπει να αποφύγεις τις βουτιές στη θάλασσα ή την πισίνα. Επίσης, η ηλιοθεραπεία θα πρέπει αυστηρά να αποφεύγεται γιατί δεν επιτρέπεται η χρήση αντηλιακού.

-Λόγω του ότι ο ιδρώτας δεν βοηθά στην διαδικασία της επούλωσης του δέρματος από την τεχνική, θα πρέπει να αποφεύγεται η έντονη σωματική δραστηριότητα.