Σκέφτεσαι να κάνεις ενέσιμα στο πρόσωπο σου; Αυτά είναι όσα πρέπει να προσέξεις | ομορφια , αισθητικη ιατρικη | womenonly.gr
9:00
16/12/2019

Σκέφτεσαι να κάνεις ενέσιμα στο πρόσωπο σου; Αυτά είναι όσα πρέπει να προσέξεις

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Πώς να μειώσεις τις παρενέργειες και να μεγιστοποιήσεις τα αποτελέσματα

Ένα από τα πλεονεκτήματα των ενέσιμων θεραπειών είναι ότι δεν απαιτούν κάποια ιδιαίτερη προετοιμασία πριν από την επίσκεψη στον πλαστικό χειρουργό ή το δερματολόγο. Ωστόσο, υπάρχουν μικρές αλλά σημαντικές λεπτομέρειες που μπορούν να μειώσουν τις πιθανότητες για παρενέργειες μετά την εφαρμογή των θεραπειών, αλλά και να μεγιστοποιήσουν το αποτέλεσμα.

Δες και αυτό: Πώς τα fillers υαλουρονικού μπορούν να παραμορφώσουν το πρόσωπο σου

 

Παρακάτω, θα μάθεις τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνεις πριν από το ραντεβού σου για ενέσιμες θεραπείες, και πιο συγκεκριμένα τις ενέσεις βοτουλινικής τοξίνης που λειαίνουν τις ρυτίδες έκφρασης και το υαλουρονικό οξύ που γεμίζει ρυτίδες, βαθιές γραμμές και ουλές αλλά και δίνει όγκο στα ζυγωματικά και τα χείλη.

Μήπως παίρνεις ασπιρίνη; Συζήτησε με το γιατρό σου το λόγο που τη λαμβάνεις. Η ασπιρίνη, η ιβουπροφαίνη και άλλα αντίστοιχα φάρμακα μπορεί να αυξήσουν την πιθανότητα εμφάνισης μελανιάς, γι’ αυτό οι γιατροί προτείνουν να αποφύγετε τη λήψη τους αν δεν είναι απαραίτητη, μία εβδομάδα πριν το ραντεβού σας στο ιατρείο.

Αυτό το είδες; Τα 4 trends αισθητικών επεμβάσεων που θα δούμε το 2020

 

Αποχή από το γυμναστήριο την ίδια μέρα: Η άσκηση μέσα στο ίδιο 24ωρο που θα κάνεις την ενέσιμη θεραπεία, μπορεί να προκαλέσει μώλωπες ή να επηρεάσει την εικόνα, αλλά και τη διάρκεια του αποτελέσματος.

Απόφυγε την κατανάλωση αλκοόλ: Ενδέχεται να αυξήσει τις πιθανότητες εμφάνισης μελανιάς ή κοκκινίλας.

Δώσε χρόνο στην αποθεραπεία σου: Η κατάλληλη χρονική στιγμή για να κάνεις μια ενέσιμη θεραπεία είναι τουλάχιστον μια εβδομάδα πριν από ένα γεγονός, καθώς περίπου τόσο διάστημα απαιτείται για να υποχωρήσουν τυχόν μελανιές. Μην προγραμματίσεις κάποιο μεγάλο σημαντικό κοινωνικό γεγονός αμέσως μετά το ραντεβού με τον γιατρό σου και άφησε περίπου τέσσερις ημέρες με μία εβδομάδα για να εξασθενήσουν τυχόν παρενέργειες και να έχεις το τελικό αποτέλεσμα.

Διάβασε επίσης: Όσα πρέπει να ξέρεις για την προσθετική χειλιών

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ