Christian Artesio: Φτιάξε την καλοκαιρινή βαλίτσα της ομορφιά παρέα με τους ειδικούς!

17.07.2020
Christian Artesio: Φτιάξε την καλοκαιρινή βαλίτσα της ομορφιά παρέα με τους ειδικούς!
Μαγικά ταξίδια, διαδρομές και βόλτες στα σοκάκια του αγαπημένου σου νησιού; Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε...

Έφτασε η ώρα για τις διακοπές και η προετοιμασία είναι πυρετώδης ώστε να τα έχεις όλα στην εντέλεια. Η καλοκαιρινή βαλίτσα της ομορφιάς ενδεχομένως να είναι πιο σημαντική για εσένα που θες να ξεχωρίσεις και να κάνεις τις εμφανίσεις σου στο νησί να είναι μοναδικές. Αν θες να εντυπωσιάσεις από άκρη σε άκρη πρεπει να προμηθευτείς τα κατάλληλα προιόντα περιποίησης και η εταιρία Christian Artesio εργάζεται για αυτό το σκοπό.

Στο christianartesio.gr θα βρείς όλα όσα χρειάζεσαι.

Πάμε να ξεκινήσουμε;

Ανακαλύψε ΕΔΩ αρχικά τις 40 ολοκαίνουριες και πιο hot αποχρώσεις ημιμόνιμου στο Christian Artesio, για να απογειώσεις το μανικιούρ σου. Είμαστε σίγουροι πως δεν θα ξέρεις ποια να πρωτοδιαλέξεις.

Όχι 1 αλλά 4 υπέροχες rubber base με χρώμα σε περιμένουν ΕΔΩ και φυσικά σε όλα τα καταστήματα Artesio. Βρες την δική σου αγαπημένη & προστατέψε τα άκρα σου με τον πιο fancy τρόπο!

Βρες την τέλεια απόχρωση νυχιών ΕΔΩ για τις καλοκαιρινές σου αποδράσεις κι ετοιμασου να μαγέψεις τους πάντες με τα άκρα σου. Εμείς λέμε ένα τεράστιο «ναι» στους παστέλ και neon τόνους. Εσύ τι θα προτιμήσεις;

Απίστευτα απαλά πόδια το καλοκαίρι. Κάνε δική σου την κερατολυτική λοσιόν πεντικιούρ, που περιέχει 45% ουρία, και πες «αντίο» στο σκληρό δέρμα. Δες ΕΔΩ! Must know: Η χρήση γίνεται μόνο από επαγγελματίες με προστατευτικά γάντια, σε πέλματα με ιδιαίτερη σκλήρυνση.

Πριν την βουτιά, ψέκασε 5 σταγόνες από το θαυματουργό Μετάξι/Silk σε όλο το μήκος των μαλλιών σου.

Μετά τις βουτιές πες «ναι» στο απίθανο Μαλακτικό νερό 2 φάσεων, και προστατεύσου από το θαλασσινό αλάτι και τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου. Δες ΕΔΩ

Μπες στον κόσμο της christianartesio.gr για τις τελευταίες λεπτομέριες για να είναι η βαλίτσα σου έτοιμη στο 100% κι εσύ για ένα ακόμη καλοκαίρι μοναδική.

H εταιρία:

Η Christian Artesio δημιουργήθηκε το 1995 και αρχικά ασχολήθηκε με την παραγωγή και την εμπορια καλλυντικών για κομμωτήρια. Τα προϊόντα της Christian Artesio είχαν μεγάλη επίδραση στο κοινό, και έτσι η εταιρεία επεκτάθηκε για να παράγει ακόμη περισσότερα προϊόντα. Απο το 2004 η εταιρεία δραστηριοποιείται δυναμικά στην πώληση επαγγελματικών προϊόντων αισθητικής και νυχιών. Σήμερα 25 χρόνια μετά είμαστε ηγέτες στη βιομηχανία των καλλυντικών και ξεχωρίζουμε τόσο για την ποιότητα των προϊόντων μας όσο και τις τιμές μας. Έχουμε ξεκινήσει πετυχημένα με 12 Franchising σε όλη την Ευρώπη. Το όραμα της εταιρείας περιστρέφεται γύρω από 3 λέξεις-κλειδιά: Δημιουργικότητα - Τιμή – Ποιότητα

  • Υψηλή ποιότητα προϊόντων.
  • Απόλυτη ανταγωνιστικότητα των τιμών.
  • Αφοσίωση στην ικανοποίηση του πελάτη
  • Eμπλουτισμός της ποικιλίας των προϊόντων, σύμφωνα με τις διαρκώς εξελισσόμενες τάσεις της αγοράς

​INFO

christianartesio.gr

facebook

instagram

Τηλ: 2521035533