Τα tips των ειδικών για να αποκτήσεις τέλεια φρύδια

17.07.2020
Τα tips των ειδικών για να αποκτήσεις τέλεια φρύδια
Τι να προσέξεις όταν τα βγάζεις και ποια σε ποια σημεία να δώσεις έμφαση

Δεδομένου το πόσο τα φρύδια μπορούν να αλλάξουν το πρόσωπο μας, θα έπρεπε να τα προσέχουμε όσο περισσότερο μπορούμε. Ευτυχώς, δεν χρειάζεται απαραίτητα να πληρώνεις ακριβές υπηρεσίες ομορφιάς - το μόνο που χρειάζεσαι είναι μια μερικά εργαλεία και προϊόντα και μερικές σημαντικές συμβουλές από τους ειδικούς για να τα κρατήσεις υπό έλεγχο.

Δες και αυτό: Αυτό είναι το συχνό και μεγαλύτερο λάθος που (μάλλον) κάνεις με τα φρύδια σου

Ο ειδικός φρυδιών Joey Healy μοιράζεται τα πιο σημαντικά tips:

Πόσο συχνά πρέπει κάποιος να πειράζει τα φρύδια του;

"Θα έλεγα μία φορά την εβδομάδα το μέγιστο, αλλά εξαρτάται από το άτομο. Μερικοί άνθρωποι κάνουν καθημερινή συντήρηση όταν έχουν πραγματικά πυκνή ανάπτυξη τριχών. Νομίζω ότι μια φορά την εβδομάδα κατά μέσο όρο είναι καλό."

Συμβουλές για να αποφύγουμε την υπερβολική αφαίρεση τριχών των φρυδιών;

"Όρισε ένα χρονικό όριο στον εαυτό σου. Μπορείς να ασχοληθείς με τα φρύδια σου για δεκαπέντε λεπτά και μετά τέλος. Επίσης, ίσως αυτή είναι μια διασκεδαστική στιγμή να πειραματιστείς με καλλυντικά φρυδιών. Αν πρόκειται να παίξετε με τα φρύδια σου, μην παίζεις με τσιμπιδάκια ή ψαλίδια - παίξε με διαφορετικά χρώματα και στυλ φρυδιών. Πάντα λέμε ότι η συμπλήρωση των φρυδιών απαιτεί έλεγχο, υπομονή και πρακτική. Τώρα είναι η ώρα να εξασκηθείτε με το γέμισμά σου, αλλά όχι με την αποτρίχωση."

Αυτό το είδες; Πώς να κάνεις την αποτρίχωση με κερί λιγότερο επίπονη

Ποιες περιοχές του φρυδιού είναι καλύτερο να προσέξουμε για να βεβαιωθούμε ότι φαίνονται καλλωπισμένα;

"Σίγουρα το κέντρο. Στην ιδανική περίπτωση, τα φρύδια σου θα πρέπει να ξεκινούν από τη γέφυρα της μύτης σου. Αν πάρεις ένα τσιμπιδάκι και το κρατάς κάθετα και το πιέζεις πάνω στο οστό της μύτης, εκεί πρέπει να ξεκινάει το φρύδι - όχι στο άκρο του ρουθουνιού. Επίσης σημαντική είναι η περιοχή ακριβώς κάτω από την καμάρα. Όταν υπάρχουν μικρές αδέσποτες τριχούλες εκεί, να αρχίσει να φαίνεται ακατάστατο."

Υπάρχουν άλλες γενικές συμβουλές;

"Χρησιμοποίησε ένα gel, είτε είναι χρωματισμένο είτε διάφανο, για να κρατήσεις τα φρύδια στη θέση τους. Αποτρίχωσε τα στο φως της ημέρας και απόφυγε τη χρήση μεγεθυντικού καθρέφτη. Εάν κόβεις τα φρύδια σου, μην κόβεις ποτέ παραπάνω από μια τρίχα τη φορά."