Αγαπάς το no-makeup makeup; Δοκίμασε το «no-mani mani» αυτό το καλοκαίρι

Αγαπάς το no-makeup makeup; Δοκίμασε το «no-mani mani» αυτό το καλοκαίρι
Το «no-mani mani» είναι η νέα τάση του καλοκαιριού!

Αν αγάπησες το no-makeup makeup, τότε πρέπει να δοκιμάζεις το «no-mani mani». Αλλά μια πρόσφατη τάση νυχιών για το καλοκαίρι, η οποία είναι γνωστή με διάφορες ονομασίες όπως «transparent French» και «no-mani mani», είναι αυτό που αναζητάς αν ψάχνεις κάτι κομψό και διακριτικό, αλλά ταυτόχρονα όμορφο και περιποιημένο.

«Το λένε διακριτικό μανικιούρ και είναι το αγαπημένο μου», λέει η διάσημη nail artist Zola Ganzorigt για τη δική της εκδοχή της τάσης. Πρόσφατα μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία με την Olivia Wilde που δοκίμασε την τάση. Η Jennifer Lopez επίσης έχει υιοθετήσει μια έκδοση της νέας, φυσικής τάσης νυχιών.

Η νέα τάση στο μανικιούρ!

{https://www.instagram.com/p/Cnj8TkpuFMD/?img_index=1}

Για να υιοθετήσεις και εσύ το «no-mani mani» και να είσαι in και αυτό το καλοκαίρι το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ζητήσεις από την nail artist σου να κινηθεί σε πιο nude αποχρώσεις διατηρώντας ιδανικά το φυσικό μέγεθος των νυχιών σου. Το μυστικό σε αυτό το μανικιούρ κρύβεται στην απλότητα και στην κομψότητα!

{https://www.tiktok.com/@nailbetch/video/7127382469820763438?q=no%20mani%20manicure&t=1718723234852}

Εναλλακτικά μπορείς να δοκιμάσεις πιο ψυχρές αποχρώσεις του καφέ ή ένα απαλό baby pink. Αν θες να αναδείξεις την ηλιοκαμένη σου επιδερμίδα πήγαινε σε πιο milky αποχρώσεις όπως το milky white που είναι αγαπημένη μου επιλογή για το καλοκαίρι.

Τελευταία τροποποίηση στις 18.06.2024 - 18:08