Νύχια coquette: Τρισδιάστατη τσαχπινιά για λαμπερές εμφανίσεις

02.12.2023
Νύχια coquette: Τρισδιάστατη τσαχπινιά για λαμπερές εμφανίσεις
Η λέξη coquette προέρχεται από τον 17ο αιώνα, όπου χρησιμοποιήθηκε για να περιγράψει την τσαχπινιά και την ανεμελιά, αλλά η εν λόγω τάση στα νύχια έγινε must στο TikTok του 2023, όπως λέει η τεχνήτρια νυχιών Thea Green. Αν σου αρέσει η... υπερπαραγωγή, βέβαια!

Με πάνω από 55 εκατομμύρια προβολές στo δημοφιλές app, αυτά τα νύχια διαθέτουν μια απαλή, λαμπερή ή παστέλ βάση που δίνει δυνατά vibes. Σκέψου φιόγκους, πέρλες, καρδιές και λουλούδια. «Αν θέλεις να τα κάνεις περισσότερο 3D, μπορείς επίσης να προσθέσεις αυτοκόλλητα με μαργαριτάρια ή τρισδιάστατους φιόγκους», λέει η Green. Και όσο περισσότερο στοιβάζεις υλικό σε κάθε δάχτυλο, τόσο το καλύτερο.

Αυτή η τάση λέγεται ότι ταιριάζει με τη γυναικεία αισθητική της Lana Del Rey. Πρόσφατα, η Hailey Bieber, η Lily-Rose Depp και η Sofia Richie εμφανίστηκαν με αυτή την τάση. «Υπάρχει σίγουρα μια αγάπη για το απροκάλυπτα θηλυκό στυλ με περισσότερα σχέδια εμπνευσμένα από δαντέλα, κροσέ και πέρλες σε όλο το TikTok και τις πασαρέλες», προσθέτει η Green. «Το Coquette ξεκίνησε με το μακιγιάζ και τα μαλλιά με λαμπερές αποχρώσεις και τις πιο όμορφες κορδέλες – και έκτοτε έφτασε στα νύχια».

Ιδού μερικά coquette νύχια για να πάρεις έμπνευση για το επόμενο mani σου, αν θέλεις κάτι, πραγματικά... υπερβολικό!

{https://www.instagram.com/p/Ctf28p-ODtD/?img_index=1}

{https://www.instagram.com/p/Cz_YPICMoZL/?img_index=1}

{https://www.instagram.com/p/CLpeJCaMCwq/}

{https://www.instagram.com/p/BedrDnfnTCL/}

Τελευταία τροποποίηση στις 02.12.2023 - 20:12