Το χρώμα μαλλιών Pumpkin Spice είναι εδώ και είναι τέλειο για το φθινόπωρο

08.09.2022
Το χρώμα μαλλιών Pumpkin Spice είναι εδώ και είναι τέλειο για το φθινόπωρο
Οι φωτογραφίες που θα σε πείσουν να ανανεώσεις το χρώμα των μαλλιών σου για τη νέα σεζόν

Ανεξάρτητα από το πόσο τετριμμένο θεωρούνταν στο παρελθόν, δεν υπάρχει τίποτα σαν ένα pumpkin spice latte την πρώτη μέρα του φθινοπώρου. Τώρα, το χρώμα του δημοφιλούς ροφήματος είναι εδώ για να μας δώσει την ίδια αίσθηση σε μορφή χρώματος μαλλιών.

Τα κόκκινα μαλλιά, σε όλες τις εκδοχές, έχουν αγαπηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια. Η τάση ξεκίνησε το 2019 με το σκούρο καστανόξανθο της Zendaya, και στη συνέχεια μετέβη σε μια πιο ανοιχτή ροδακινί απόχρωση για το μεγαλύτερο μέρος της καραντίνας. Μετά την πανδημία, είδαμε χάλκινα μαλλιά σε αρκετές celebrities και τώρα, φαίνεται ότι τα κόκκινα μαλλιά είναι μεγάλη τάση για το φθινόπωρο.

Γιατί ξεθωριάζει το μόνιμο χρώμα των μαλλιών σου και τι μπορείς να κάνεις γι’αυτό;

«Αυτόν τον χειμώνα θα δούμε καμένο χάλκινο και κόκκινες αποχρώσεις», επιβεβαιώνει ο Mark DeBolt, συνιδιοκτήτης και κύριος χρωματιστής στο Mark Ryan Salon της Νέας Υόρκης. «Κυριαρχούν τα βαθιά, γήινα κόκκινα με φυσικά φινιρίσματα». Ο DeBolt προσθέτει ότι το χρώμα μπορεί να είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό σε άτομα με πράσινα ή φουντουκί μάτια.

Εάν μια πιο πλούσια κόκκινη απόχρωση φαίνεται λίγο πολύ τρομακτική, μην φοβάσαι. Η Karissa Schaudt, χρωματίστρια στο Maxine Salon του Σικάγο, λέει ότι η τάση του pumpkin spice περιλαμβάνει όλες τις αποχρώσεις του κόκκινου. «Το χρώμα είναι γεμάτο έντονους τόνους που περιλαμβάνουν τζίντζερ, κανέλα και κάστανο. Κάθε μία από αυτές τις αποχρώσεις μπορεί να ερμηνευθεί ως pumpkin spice ή να αναμειχθεί για να δημιουργήσει έναν πολύ πλούσιο τόνο».

Το Sachel είναι η πιο δροσερή τάση μαλλιών που πρέπει να γνωρίζεις για το φθινόπωρο

Η L'Oréal Profesionnel Global Ambassador Min Kim συμφωνεί, προσθέτοντας ότι υπάρχουν πολλές αποχρώσεις κάτω από την ομπρέλα του pumpkin spice. «Αυτό το look είναι εμπνευσμένο από φθινοπωρινούς τόνους και φθινοπωρινά θέματα - βούτυρο, μέλι, σκιές, ζεστό φως, καραμέλα, χάλκινους και τόνους και αποχρώσεις της κολοκύθας», λέει. «Αυτές οι αποχρώσεις συμπληρώνουν όχι μόνο την εποχή, αλλά και τις τάσεις της μόδας και του μακιγιάζ».

Αποχρώσεις όπως το ροδακινί, το ξανθό φράουλας και το τζίντζερ είναι επίσης ένας όμορφος τρόπος για να ακολουθήσεις την τάση. Για να διατηρήσεις το χρώμα, η Kim προτείνει να επιστρέφεις στο κομμωτήριο κάθε τρεις μήνες και να χρησιμοποιείς ειδικό προϊόν για συντήρηση. «Αυτό θα περιποιηθεί και θα διατηρήσει το χρώμα και την ποιότητα των μαλλιών με την πάροδο του χρόνου και μεταξύ των ραντεβού», λέει.