Η νέα τάση που θα κολακέψει το πρόσωπο σου

13.09.2021
Η νέα τάση που θα κολακέψει το πρόσωπο σου
Θα τη δοκίμαζες;

Με τον ερχομό του φθινοπώρου, πολλές από εμάς θέλουμε να δοκιμάσουμε μια νέα τάση στα μαλλιά. Αν ψάχνεις κάτι πιο διακριτικό, το οποίο δεν απαιτεί υπερβολική συντήρηση, η επιλογή που σου προτείνουμε είναι το money piece.

Το κούρεμα της "Rachel" επιστρέφει - Δες πώς μπορείς να το φέρεις στο σήμερα

Το money piece είναι ένα μέσο ανάμεσα στα δίχρωμα μαλλιά και τις εξαιρετικά απαλές ανταύγειες που φωτίζουν και πλαισιώνουν το πρόσωπό. "Είναι ένας εύκολος τρόπος να αλλάξεις την εμφάνισή σου χωρίς να χρειαστεί να αγγίξεις ολόκληρο το κεφάλι - όλα έχουν να κάνουν με τη διαμόρφωση του προσώπου και το περίγραμμα των μαλλιών", λέει η hair colorist Natalia Romaniuc.

Το money piece έγινε δημοφιλές τη δεκαετία του '90 και έχει κάνει μια αξιοσημείωτη επιστροφή τον τελευταίο καιρό. "Η κύρια έμπνευση για αυτήν την τάση είναι πιθανότατα η δεκαετία του '90", λέει η Romaniuc. "Αλλά λίγο πιο εκλεπτυσμένη και μαλακωμένη για να ταιριάζει στην αγορά του 2021".

Οι ανταύγειες της Bella Hadid είναι το νέο μεγάλο trend

"Είναι μια εξαιρετικά κολακευτική επιλογή γιατί φωτίζει το πρόσωπό σου, τονίζοντας τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου και το βασικό χρώμα των μαλλιών σου", εξηγεί η Romaniuc. "Αυτή η τεχνική λειτουργεί σε οποιοδήποτε χρώμα μαλλιών και μπορεί πραγματικά να ταιριάξει σε όλες, είτε είσαι ξανθιά είτε σκούρα μελαχρινή - μπορείς να επιλέξεις ένα χρώμα 3 έως 4 αποχρώσεις πιο φωτεινό". "Για να τα διατηρήσεις, χρησιμοποίησε απαλά, φυσικά σαμπουάν για να μην απογυμνώνεις τα μαλλιά και να μην επηρεάζεις το χρώμα", συμβουλεύει η Romaniuc.