5 celebrities προτείνουν το ιδανικό χρώμα μαλλιών για το καλοκαίρι

25.06.2021
5 celebrities προτείνουν το ιδανικό χρώμα μαλλιών για το καλοκαίρι
Υπάρχει καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσεις το καλοκαίρι σου, από μια αλλαγή χρώματος μαλλιών; Σίγουρα, το «νέα σεζόν, νέο look » είναι λίγο κλισέ. Αλλά πρέπει να το παραδεχτείς: Συμβαίνει κάτι το καλοκαίρι που κάνει πιο διασκεδαστική και ξέγνοιαστη την ατμόσφαιρα. Και αυτά τα συναισθήματα είναι αυτά που καθιστούν την πιο ζεστή εποχή του χρόνου, ως την τέλεια στιγμή για να απολαύσεις νέους πειραματισμούς στα μαλλιά σου. Αν θέλεις να αλλάξεις το look σου, διάβασε για αυτές τις 5 ξεχωριστές τάσεις χρωμάτων μαλλιών που θα σε βοηθήσουν να γιορτάσεις το καλοκαίρι.

Money Piece Highlights

Η τάση «money piece» έχει χαρακτηριστεί έτσι για τη διαδικασία βαφής η οποία εξοικονομεί χρόνο και χρήματα, αλλά θα σε κάνει να μοιάζεις μοναδική. Επίλεξε τη σκιά που σου αρέσει (αν και αυτό το καλοκαίρι, θα δεις κυρίως ξανθές ανταύγειες ή παιχνιδιάρικα χρώματα όπως το ροζ ή το κόκκινο) και ετοιμάσου να εντυπωσιάσεις με τις μακριές ξανθές τούφες που θα καλύπτουν το πρόσωπο σου. Ή αλλιώς, κάν' το όπως η Beyonce.

Παστέλ με αποχρώσεις

Οι παστέλ αποχρώσεις είναι κλασικές επιλογές για το καλοκαίρι αλλά φέτος αναμένεται να δούμε κάποιες ξεχωριστές αποχρώσεις. Αποχρώσεις εμπνευσμένες από ροζ, όπως της Chrissy Teigen, θα είναι πάντα αγαπημένες για τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά και τα παιχνιδιάρικα παστέλ είναι αυτά που μπορεί να σου δώσουν έμπνευση. Όπως οι απαλές αποχρώσεις της Keke Palmer.

Κρεμώδες πλατινέ

Η Billie Eilish έριξε το ίντερνετ όταν άλλαξε τα περίφημα μαύρα και πράσινα μαλλιά της για να καταλήξει σε αυτά τα εντυπωσιακά ξανθά. Από τη μια βλέπουμε μια πολύ ωραία ξανθιά ζεστή απόχρωση και παράλληλα μια κρεμώδη απόχρωση με ξανθό μελί.

Σπαστά Highlights

Σταρ όπως η Kelly Clarkson, η Christina Aguilera και η Britney Spears λάνσαραν τα σπαστά highlights στις αρχές της δεκαετίας του 2000 και το εν λόγω look έχει κάνει μια μεγάλη επιστροφή τελευταία. Αυτό το καλοκαίρι, θα δεις αυτό το στυλ να περιλαμβάνει πιο ελαφριές, φωτεινότερες και πιο ζεστές αποχρώσεις για να δημιουργήσεις μια διασκεδαστική και δυνατή εμφάνιση σαν αυτή της Jlo .

Ξανθό διαφορετικών τόνων

Αυτή η εξαιρετική καλοκαιρινή εμφάνιση θα είναι στη μόδα όλο το χρόνο. Το συγκεκριμένο στυλ συνδυάζει διαφορετικές αποχρώσεις του ξανθού, δημιουργώντας τελικά ένα όμορφο μείγμα που συνθέτει ένα μοναδικό χρώμα. Η Kylie Jenner λάνσαρε αυτό το στυλ πριν από λίγους μήνες και μας δίνει πραγματικά έμπνευση να το δοκιμάσουμε για τη νέα σεζόν.