Οι πιο cool τρόποι να φορέσεις το eyeliner

04.08.2022
Οι πιο cool τρόποι να φορέσεις το eyeliner
Και σίγουρα δεν έχεις δοκιμάσει ακόμα!

Το eyeliner ήταν πάντα βασικό συστατικό ενός beauty look - ειδικά όταν οι μάσκες έγιναν μέρος της καθημερινής μας στολής. Αλλά τα καλύτερα looks με eyeliner απαιτούν λίγο χρόνο, προσπάθεια και επιδεξιότητα.

Πώς να επιλέξεις το πιο κολακευτικό χρωματιστό eyeliner για τα μάτια σου

Παρακάτω, θα δεις τους πιο αβίαστα cool τρόπους να φορέσεις το eyeliner, όταν θέλεις να κάνεις τα μάτια σου να πρωταγωνιστήσουν.

Κοραλί πινελιά

Δεν χρειάζεται να δημιουργήσεις μια πλήρη γραμμή για να κάνεις κάτι που θα ξεχωρίσει. Μείνε σε χρώματα που ξεχωρίζουν όπως το κοραλί της Khloé Kardashian και σχεδίασε μια μικρή γραμμή στην πτυχή σου, σταματώντας στην κόρη σου. Για πιο απαλό αποτέλεσμα, σβήσε τη γραμμή με μια σκιά παρόμοιου χρώματος.

Cult Classic

Σε περίπτωση αμφιβολίας, προτίμησε μια απλή μαύρη γραμμή όπως αυτή της Sydney Sweeney.

Φινίρισμα αλουμινίου

Το χρωματιστό eyeliner είναι μια από τις πιο καυτές τάσεις για το 2022. Δοκίμασε ένα μωβ υγρό eyeliner που αφήνει ένα διακριτικό μεταλλικό φινίρισμα.

Μάτια ουράνιου τόξου

Γιατί να επιλέξεις ένα χρώμα όταν μπορείς να επιλέξεις μια σειρά αποχρώσεων; Δοκίμασε τα χρώματα του ουράνιου τόξου, ή επίλεξε διαφορετικές αποχρώσεις ενός μόνο χρώματος.

Εφέ καπνού

Ακολούθησε το παράδειγμα της Emily Ratajkowski και δοκίμασε το μοντέρνο smoky eye: Ανάμειξε το eyeliner σε σχήμα φτερού στις άνω και κάτω γραμμές των βλεφαρίδων σου για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Στρας

Ένας απλός τρόπος να δοκιμάσεις την τάση της λάμψης, είναι να προσθέσεις μερικούς λίθους-στρας στην εξωτερική γωνία του ματιού σου για να συμπληρώσεις μια απλή μαύρη γραμμή.

Φώτα νέον

Προσθέτοντας ένα νέον χρώμα στο κέντρο της γραμμής των βλεφαρίδων και την εσωτερική γωνία φωτίζει ένα μαύρο smokey μάτι.

Grunge look

Η Zoë Kravitz είναι το απόλυτο cool κορίτσι και αυτό το look το αποδεικνύει. Για να το δημιουργήσεις, εφάρμοσε ένα μαύρο μολύβι με ένα πινέλο—ή το δάχτυλό σου για πιο ζωντανό αποτέλεσμα—και τελείωσε καλύπτοντας το επάνω και το κάτω μέρος της εσωτερικής γραμμής σου.

Αντίστροφο liner

Για να εξισορροπήσεις το μουτζουρωμένο κάτω μέρος, διατήρησε την επάνω γραμμή των βλεφαρίδων καθαρή με λίγη μάσκαρα.

Στον αέρα

Το eyeliner στον "αέρα" συνεχίζει να είναι δημοφιλές, σε κάθε απόχρωση. Μας αρέσει το λευκό, που δείχνει κομψό και είναι λίγο πιο απροσδόκητο.