Οι καλύτερες τάσεις μακιγιάζ του 2022 (μέχρι στιγμής)

30.07.2022
Οι καλύτερες τάσεις μακιγιάζ του 2022 (μέχρι στιγμής)
Από το τολμηρό μακιγιάζ μέχρι το σχεδόν ανύπαρκτο

Ένα πράγμα έγινε σαφές το 2022: Είμαστε έτοιμοι να φορέσουμε ξανά μακιγιάζ. Πολλές από τις μεγαλύτερες τάσεις στο μακιγιάζ της χρονιάς έχουν να κάνουν με τον πιο έξτρα, πολύχρωμο και αστραφτερό εαυτό μας. Ορισμένες από τις πιο σύγχρονες τάσεις απευθύνονται επίσης στις πιο μινιμαλιστικές πλευρές μας, από το foundation που βελτιώνει την επιδερμίδα έως τις συσκευασίες με οικολογική σκέψη.

Τα 5 βήματα για να δώσεις στα μάτια σου ένα υπέροχο μεταλλικό-χρυσό look

Δες παρακάτω τις κορυφαίες τάσεις του μακιγιάζ του 2022 (μέχρι στιγμής):

Γλυπτά φρύδια

Αντιστάσου στην επιθυμία να δοκιμάσεις το αδύνατο φρύδι της δεκαετίας του '90 και αντ 'αυτού δοκίμασε ένα look όπως της Simone Ashley της σειράς "Bridgerton".

Ηλιοκαμένο ρουζ

Είμαστε οι νούμερο ένα υποστηρικτές του αντηλιακού, αλλά δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι μια ηλιοκαμένη λάμψη μπορεί να είναι πολύ γοητευτική. Χρησιμοποίησε ένα πιο ροζ ή κόκκινο ρουζ και εφάρμοσε το στη γέφυρα της μύτης σου και μέχρι τους κροτάφους σου.

Χείλη σα γλειφιτζούρι

Το στρατηγικά τοποθετημένο lip stain δίνει αυτό τη φωτεινό, παιχνιδιάρικο look, που τυχαίνει να ταιριάζει τέλεια με το έντονο ρουζ.

Glitter Παντού

Η λάμψη είναι πάντα καλοδεχούμενη, αλλά τώρα παίρνει νέες μορφές όπως αυτό το ροζ smoky eye της Gigi Hadid.

Διπλό eyeliner

Ένα σταθερό χέρι (ή ένα αξιόπιστο eyeliner) μπορεί να σου φανεί χρήσιμο για το διπλό φτερωτό eyeliner, όπως το έκανε η Dixie D'amelio.