Αυτά είναι τα απόλυτα χρώματα στο πεντικιούρ για την Άνοιξη του 2017

10.03.2017
Τη νέα σεζόν καλούμαστε να ασχοληθούμε όχι μ.ονο με το μανικιούρ αλλά όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή με το πεντικιούρ μας. Αν αναρωτιέσαι ποια είναι τα χρώματα που μας κερδίζουν στο πεντικιούρ μας τότε δεν έχεις παρά να διαβάσεις παρακάτω.

Φωτεινά και ζωηρά χρώματα:

Πορτοκαλί και φούξια είναι τα χρώματ απου θα έχουν τα νύχια των ποδιών σου φέτος το καλοκαίρι και το μόνο βέβαιο είναι πως θα κερδίσουν τις εντυπώσεις. Τα χρώματα αυτά ταιριάζουν τέλεια με το μαύρισμα του καλοκαιριού και bonus πηγαίνουν σε όλες και ειδικά στα κοντά νύχια των ποδιών μας.

Καλοκαιρινά παστέλ:

Ποιος είπε πως οι παστέ αποχρώσεις δεν είναι για το καλοκαίρι; Η αλήθεια είναι πως απο εδώ και πέρα οι παστέλ αποχρώσεις σε κερδίζουν χωρίς προηγούμενο. Το μπλε, το κίτρινο, το πορτοκαλί, το ροζ, το μοβ στην παστέλ εκδοχή του είναι ότι πιο τρέντι θα δεις τώρα και φυσικά ταιράζει τέλεια με την μαυρισμένη επιδερμίδα.

Τα neon:

Ποιος είπε πως τα έντονα neon και τα ρομαντικά πστέλ δεν γίνεται να είναι μόδα την ίδαι σεζόν; Μάλιστα η μανικιουρίστ της Κέιτι Πέρι Kimmie Kyees λατρεύει να ταιριάζει παστέλ με neon αποχρώσεις σε ένα πεντικιούρ αλλά και μανικιούρ. Τόλμησε να εντυπωσιάσεις με neon αποχρώσεις στα δάχτυλα των ποδιών σου και δεν θα χάσεις!