4 φρέσκα τρεντ μακιγιάζ για την Άνοιξη του 2017

24.02.2017
Νέα σεζόν, νέα εποχή και ήρθε η ώρα για τις νέες τάσεις του μακιγιάζ. Το μακιγιάζ που δημιούργησαν οι make up artists στις πασαρέλες των διάσημων οίκων μας αποκαλύπτουν ποια θα είναι και τα τρεντ στο μακιγιάζ για την σεζόν Άνοιξη- Καλοκαίρι 2017. Και έχοντας πει αυτό δεν μένει παρά να κάνουμε χώρο στο νεσεσέρ μας για την έντονη μπλε σκιά ματιών, το μολύβι των ματιών μας, τα ζωηρά ροζ και φούξια κραγιόν μας και όχι μόνο. "Αυτό είναι που λατρεύω με το μακιγιάζ. Μπορείς να αλλάξεις διάθεση στη στιγμή, αλλάζοντας απλά τον τρόπο με τον οποίο φοράς το μολύβι των ματιών ή το κραγιόν σου." - Beyonce

Χωρίς πούδρα και μέικ-απ:

Ένα από τα βασικότερα τρεντ για την Άνοιξη του 2017 δεν είναι άλλη από το μακιγιάζ που μοιάζει να απλώνεται σε σχεδόν φυσική επιδερμίδα.

Οι πούδρες στα πρόσωπα των μοντέλων έλειπαν από τα σόου του Boss όπου η επιδερμίδα τους έλαμπε. Η πούδρα και το μέικ-απ έλειπαν από τα σόου του οίκου Givenchy και τα μοντέλα είχαν λαμπερή επιδερμίδα από φυσικού τους.

Η "υγρή" επιδερμίδα των μοντέλων στα σόου του Jil Sander εντυπωσιάσε ενώ το υπόλοιπο λουκ κινήθηκε σε απλές και μίνιμαλ γραμμές με μια πινελιά χρώματος στα χείλη σε απαλές αποχρώσεις του ροδάκινου και του βατόμουρου που ξεχώριζαν.

Απαλό contouring:

Αν και στα πειρσσότερα runways της Άνοιξης είδαμε τα μοντέλανα φορούν ελάχιστο μέικ-απ το contouring ήταν εκείνο που άλλαζε τελείως το πρόσωπο. Τη νέα σεζόν λοιπόν αφήνουμε πίσω τις κόκκινες και ροζ αποχρώσεις και προτιμάμε μπρόνζερ με κίτρινη βάση. Στον Tibi είδαμε το πιο έντονα κίτρινο contouring ενώ στον Botega Veneta είδαμε την πιο απαλή και ουδέτερη εκδοχή του. Στον Guy Laroche είδαμε επίσης ένα απαλό contouring σε ζεστές αποχρώσεις συνδυασμένο με ροδακινί ρουζ.

Πινελιές '80's στο μακιγιάζ:

Στις καλοκαιρινές πασαρέλες είδαμε πινελιές από μακιγιάζ βγαλένο από τα '80's αφού οι έντονες σκιές στα βλέφαρα που πέρναγαν και τα φρύδια και έφταναν μέχρι τα ζυγωματικά ήταν μια τάση που ξεχωρίσαμε στα σόου των οίκων Max Mara και Kenzo.

Στα σόου του οίκου Μax Μara οι σκιές στα βλέφαρα έμοιαζαν να είναι σε όλο το πρόσωπο και το τελικό αποτέλεσμα προερχόταν από τις φωτεινές σκιές σε έντονα χρώματα όπως το κίτρινο, το κόκινο, το πράσινο και το μπλε.

Στον οίκο Kenzo όλα τα μοντέλα είχαν ένα ροζ -κόκκινο χρώμα απλωμένο σε ημικύκλιο από την εξωτερική γωνία του ματιού στις βλεφαρίδες και μέχρι τα ζυγωματικά.

Η γραμμή να είναι κάτω:

Τη νεά σεζόν είδαμε στις πασαρέλες να κυριαρχεί μια τάση που δεν είναι άλλη από την γραμμή του άι-λάινερ στο κάτω βλέφαρο. Η τάση κυριάρχησε στον Narciso Rodriguez αλλά και στον Hermes είδαμε εντυπωσιακά μακιγιάζ με τονισμένο με μολύβι μόνο το κάτω βλέφαρο ενώ στον τελευταίο το αποτέλεσμα ήτνα λιγάκι πιο grunge. Στον Chloe από την άλλη το χρώμα του χαλκού στο κάτω βλέφαρο δημιουργούσε ένα πιο "μαλακό" αποτέλεσμα που όμως ήταν εξίσου εντυπωσιακό.

Louis Vuitton