10 προτάσεις σέξι αποκριάτικου μακιγιάζ

17.02.2017
Οι Απόκριες είναι εδώ και αν δεν έχιες ακόμη αποφασίσει πως θα ντυθείς, σκέψου απλά πως και το μακιγιάζ σου αυτές τις ημέρες είναι ικανό να σε βάλει στο επίκεντρο. Παρακάτω θα δεις 10 ιδέες σέξι μακιγιάζ για να διαλέξεις!

Σέξι βαμπίρ:

Φυσικά και εδώ πρόεκιται για ένα ιδιαίτερα σέξι μακιγιάζ που δεν είναι ανάγκη να είναι dark. Aρκεί να απλώσεις στα βλέφαρά σου την κόκκινη σκιά που φτάνει μέχρι το ύψος του φρυδιού και να βάψεις τα χείλη σε έντονη κόκκινη απόχρωση.

Νιάου βρε σέξι γατούλα:

Αν δεν θέλεις να περάσεις όή του στη ζωή μπροστά στον καθρέφτη προσπαθώντας να πετύχεις το τέλειο αποκριάτικο μακιγιάζ δεν έχεις παρά να διαλέξεις το κλασικό και πάντα σέξι μακιγιά της γατούλας για το οποίο θα χρειαστείς βασικά να ζωγραφίσεις δύο μουστάκια.

Η μάγισσα:

Το να ντυθείς μάγισσα δεν απαιτεί μόνο ένα σκουπόξυλο και ένα μαύο φόρεμα. Αν το μακιγιάζ σου είναι εντυπωσιακό όπως της φωτογραφίας θα τραβήξεις τα βλέμματα.

Cat woman:

Ναι αυτό το μακιγιάζ της cat woman θα απογειώσει το στιλ σου ειδικά αν το συνδυάσεις με λεοπάρ ντύσιμο ή total δερμάτινο λουκ.

Γοργόνα:

Αν θέλεις να εντυπωσιάσιες όχι μόνο με την ουρά αλλά και το μακιγιάζ σου μπορείς να υιοθετήσεις το εντυπωσιακό μακιγιάζ της γοργόνας με χρυσές και μπρονζέ αποχρώσεις στα βλέφαρα και τα χείλη που θα ταιριάζουν με την γυαλιστερή ουρά σου!

Γυναίκα-αράχνη:

Φυσικά και πρόκειται για ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ που δεν απαιτεί παρά να φτιάξεις με το μαύρο σου μολύβι για τα μάτια τον ιστό της αράχνης ή περισσότερες φορές.

Ζωγραφισμένη μάσκα:

Αν δεν θέλεις να αγοράσεις μια μάσκα και πιάνει το χέρι σου μπορείς να ζωγραφίσεις μια μάσκα που να είναι άκρως εντυπωσιακή όπως αυτή της φωτογραφίας. Το μαύρο σου μολύβι για τα μάτια είναι το μόνο που θα χρειαστείς.

Βαμπίρ:

Φυσικά και είναι μια από τις πιο σέξι στολές που θα βρεις και το μακιγιάζ που θα ολοκληρώσει το λουκ είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό. Θα επενδύσεις στα ένονα κόκκινα χείλη για να υιοθετήσεις την εμφάνιση και ίσως θα αφήσεις το αίμα να τρέξει.

Βασίλισσα στο μαύρο:

Αν θέλεις να εντυπωσίασεις με το πιο dark μακιγιάζ σου δεν έχεις παρά να βάψεις σκούρα μαύρα τα χείλη και να σημιουργήσεις ένα πιο "σκοτεινό" μακιγιάζ με σκούρες σκιές στα μάτια για να δημιουργήσεις ένα άκρως γκόθικ και εντυπωσιακό λουκ.

Παγωμένη βασίλισσα:

Αν θέλεις να ξεχωρίσεις με το μακιγιάζ σου τότε δεν έχεις παρά να επενδύσεις στο μπλε και το λευκό του πάγου και να δημιουργήσεις ένα μοναδικό "παγωμένο" και εντυπωσιακό μακιγιάζ.