Οι τάσεις της φθινοπωρινής ομορφιάς

27.08.2008
Συντονίσου στο πνεύμα της φθινοπωρινής μόδας στην ομορφιά με εφτά απλές κινήσεις.

Συντονίσου στο πνεύμα της φθινοπωρινής μόδας με εφτά απλές κινήσεις.

ΤΟ SMOKY EYE

Έντονα μάτια και περιποιημένα μαλλιά είναι ένας εκρηκτικός συνδυασμός.


ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙΣ

Βήμα πρώτο: κάνε το περίγραμμα του ματιού (πάνω-κάτω) με ένα μαύρο μολύβι. Ή χρησιμοποίησε πρώτα eye-liner και μετά μαλάκωσε το αποτέλεσμα με ένα μολύβι.

Βήμα δεύτερο: απλωσε χρυσή σκιά σε σκόνη από τις βλεφαρίδες μέχρι το φρύδι. Συνέχισε στις εσωτερικές γωνίες δίνοντας μία πιο δραματική πινελιά!

Βήμα τρίτο: χρησιμοποίησε ένα πινέλο σκιάς για να ανακατέψεις το μολύβι με τη σκιά, για να τονίσεις και να ‘μουτζουρώσεις’ το χρώμα.

Βήμα τέταρτο: τέλος, βάλε μπόλικη μαύρη μάσκαρα!

ΣΥΝΔΥΑΣΕ ΤΟ ΜΕ...

Διατήρησε το υπόλοιπο πρόσωπο ουδέτερο. Άπλωσε λίγο ρουζ τερακότα στα μήλα, στο μέτωπο και στο σαγόνι για υγιή λάμψη.

Η απλή χωρίστρα στη μέση συμπληρώνει ιδανικά τα έντονα μάτια. Έχεις στρογγυλό πρόσωπο ή μεγάλο μέτωπο? Προτίμησε χωρίστρα στο πλάι.



Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΚΟΤΣΟΣ

Ατημέλητες γαλλικές κοτσίδες ξεχειλίζουν θηλυκότητα!

ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΕΙΣ

Βήμα πρώτο: ίσιωσε τα μαλλιά σου. Δώσε όγκο χρησιμοποιώντας μεγάλα ρόλεϊ για 10 λεπτά.

Βήμα δεύτερο: τράβηξε πίσω τα μαλλιά σου και στρίψ' τα σε μια χαλαρή αλογοουρά.

Βήμα τρίτο: φέρε μια τούφα μπροστά ώστε να καλύπτει το πρόσωπο, και αυτό θα κάνει το στυλ πιο ‘αυστηρό’.

ΣΥΝΔΥΑΣΕ ΤΟ ΜΕ...

Κοκαλάκι με φιόγκο για να μετατρέψεις το στυλ σε βραδινό.



ΦΩΤΕΙΝΑ ΧΕΙΛΗ

Τα ροζ και κόκκινα χείλη αυτής της εποχής δίνουν ζωντάνια και τύπο!

ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙΣ

Βήμα πρώτο: άπλωσε πούδρα στο χρώμα του δέρματος.

Βήμα δεύτερο: κάνε το περίγραμμα και γέμισε τα χείλη μ' ένα ειδικό μολύβι. Αυτό θα βοηθήσει το χρώμα να διαρκέσει περισσότερο. Εναλλακτικά, χρησιμοποίησε απλά ένα κραγιόν μακράς διάρκειας.

Βήμα τρίτο: βάλε κραγιόν.

ΣΥΝΔΥΑΣΕ ΤΟ ΜΕ...

Διατήρησε απλό το χρώμα των ματιών και τόνισε τα φρύδια μ' ένα μολύβι. Αυτό ισορροπεί το πρόσωπο αν φοράς σκούρο κραγιόν.

Δοκίμασε μία κομψή αλογοουρά ή μαλλιά πιασμένα μισά-μισά. Μια άλλη ιδέα είναι να προσθέσεις μια τρέσα που θα σου δώσει το κατάλληλο μήκος.



ΜΕΤΑΛΛΙΖΕ ΝΥΧΙΑ

Τα μοδάτα δάχτυλα κατακλύζονται από αστραφτερά βερνίκια αυτήν την εποχή. Τα ασημοπράσινα έχουν μια χροιά rocknroll ενώ το μοβ μεταλλιζέ δίνει ένα πιο σοφιστικέ στυλ.


ΑΤΗΜΕΛΗΤΑ ΜΑΛΛΙΑ

Δεν χρειάζεται να είσαι μονίμως στην τρίχα! Το επιμελώς ατημέλητο στυλ δείχνει ιδανικό με σέξυ smoky eyes. Αφήστε τα μαλλιά να στεγνώσουν φυσικά για να διατηρήσουν το φυσικό κυματισμό τους. Έπειτα, χρησιμοποιήστε ένα σίδερο για μπούκλες σε πέντε σκόρπια σημεία και ανακατέψτε τα ελαφρά με τα χέρια.


ΕΝΤΟΝΕΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ

Οι πυκνές βλεφαρίδες μεγαλώνουν το μάτι. Αγόρασε ένα ζευγάρι ψεύτικες και κόψε τες στη μέση. Εφάρμοσε τες στο εξωτερικό των ματιών έτσι ώστε οι μακρύτερες βλεφαρίδες να είναι πιο κοντά στον κρόταφο.


ΚΑΛΟΓΡΑΜΜΕΝΑ ΦΡΥΔΙΑ

Χρησιμοποίησε ένα μυτερό μολύβι φρυδιών για να γεμίσεις τα κενά και μετά ανακάτεψε το με ένα ειδικό πινέλο. Εναλλακτικά δοκίμασε σκιά φρυδιών. Πάντα να προτιμάς μία σκιά ένα τόνο πιο ανοιχτή από το χρώμα των μαλλιών σου.