Τα καλύτερα διάσημα beauty looks του 2016 στο κόκκινο χαλί

22.12.2016
Φυσικά και ήταν πολλά τα λουκ των σταρ που είδαμε την φετινή χρονιά στο κόκκινο χαλί αλλά εμείς συγκεντρώσαμε τα καλύτερα λουκ που μας άρεσαν πολύ!

Η Κίρστεν Ντάνστ στα βραβεία Emmy εντυπωσιάσε με Old Hollywood στιλ και έντονο ματ κόκκινο ρκαγιόν στα χείλη. Το one side χτένισμα της πηγαίνει πολύ!

Η Τζένιφερ Λόρενς μας έχει συνηθίσει σε εντυπωσικά beauty looks όμως την αλήθεια να την πούμε δεν υπάρχει πιο εντυπωσιακό χρώμα για τα χείλη μζς αυτές τις ημέρες από το έντονο κόκκινο. Σε συνδυασμό με το βαθύ ντεκολτέ είναι από τα πιο σούπερ λουκ της χρονιάς.

Ίσως είναι από τις λίγες φορές που είδαμε με girlie λουκ την Lady Gaga στο σόου της Victoria's Secret, αλλά η αλήθεια είναι πως είναι όντως όμορφη. Το όλο στιλ με τις έντονες βλεφαρίδες της πηγαίνει πολύ, όπως και το γκλος αλλά και η στέκα την μεταμορφώνουν κυριολεκτικά!

Κούκλα και η Ναόμι Γουότς στο πάρτι του Vanity Fair στα Όσκαρ με εντυπωσιακό κόκκινο κραγιόν και απλά λίγη μάσκαρα, αποδεικνύει πως δεν αν είσαι όμορφη δεν χρειάζεσαι ούτε τόνους μέικ- απ, ούτε πολλά χρώματα για να αναδείξεις την ομορφιά σου. Συνήθως το κόκκινο ρκαγιόν αρκεί!

Το συγκλονισιτκό androgynous λουκ της Σαρλίζ Θερόν στις Κάννες συνδυάζεται τέλεια με μπλε μολύβι και σκιά στα μάτια που τονίζουν το βλέμμα της και κραγιόν σε απαλή απόχρωση.

Στα βραβεία Gotham Independent Film Awards στο Μανχάταν, είδαμε την Έιμι Άνταμς να είναι κούκλα χωρίς όμως πολλά-πολλά. Οι φυσικές αποχρώσεις του μακιγιάζ της ταιριάζουν σούπερ και καταφέρνει να ξεχωρίζει με τα λαμπερά μαλλιά της, το απαλό μακιγιάζ της σε αποχρώσεις του ροζ και λίγη μάσκαρα.