3+1 λάθη γιορτινού μακιγιάζ για να αποφύγεις φέτος

09.12.2016
φυσικά αυτή τηνε ποχή του χρόνου θέλεις να κάνεις τα πάντα και ειδικά όταν πρόκειτια για το μακιγιάζ σου! Καλό είναι όμως να έχεις την αίσθηση του μέτρου και να προσέξεις να μην κάνεις τα παρακάτω λάθη γιορτινού μακιγιάζ πετυχαίοντας το αντίθετο αποτέλεσμα.

Ψεύτικες βλεφαρίδες:

Οι ψεύτικες βλεφαρίδες σου είναι σίγουρα ένας τρόπος για να τονίσεις το βλέμμα σου με μια σειρά ψεύτικες βλεφαρίδες αλλά πρέπει να προσέξεις να βρεις βλεφαρίδες που είναι σαν τούφες και δείχνουν σαν φυσικές. Ακόμη αξίζει να σκεφτείς και τα εξτένσιον βλεφαρίδων που έχουν ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα και κρατούν περίπου ένα μήνα, στη διάρκεια του οποίου οι βλεφαρίδες σου δεν χρειάζονται ούτε μάσκαρα για να δείξουν.

Ποιο κόκκινο να διαλέξω;

Φέτος θα δεις πως είναι τάση πολλές και διαφορειτκές εκδοχές του αγαπημένου σου κόκκινου κραγιόν αλλά αυτό δεν σημαίνει πως σου ταιριάζουν όλες εξίσου!

Το φλογερό κόκκινο κραγιόν δεν ταιριάζει σε όλες στην ίδια απόχρωση και δεν μπορούμε όλες να φοράμε ένα κόκκινο. Το βασικό εδώ είναι βρεις αυτή την απόχρωση που σου πηγαίνει αλλά και να σκεφτείς σε τι τόνους θα κινείται και το υπόλοιπο μακιγιάζ σου! Δεν είναι ανάγκη να υπερβάλλεις με το κόκκινο κραγιόν αρκεί να μείνεις στο να απλώσεις στενά στο όριο των χειλιών σου και να μην ξεφύγεις.

Προσοχή στο σμόκι:

Φυσικά και πρόκειται για το πιο εντυπωσιακό μακιγιάζ όχι μόνο των γιορτών. Πώς όμως θα καταφέρεις όχι μόνο να το πετύχεις αλλά και να βρεις τη σωστή απόχρωση; Μην ξεχνάς πως δεν είναι ανάγκη να διαλέξεις το μαύρο σαν βάση αφού και το καφέ αλλά και το σκούρο γκρι είναι χρώματα με τα οποία μπορείς να δημιουργήσεις το μαγικό σμόκι-άι που θα εντυπωσιάσει!