Το παρασκήνιο της αποχώρησής του από τον ΑΝΤ1

26.11.2010
Μου ήρθε μια απόφαση και με βάση αυτή την απόφαση θέλησα να λειτουργήσω με το ένστικτό μου».

Μου ήρθε μια απόφαση και με βάση αυτή την απόφαση θέλησα να λειτουργήσω με το ένστικτό μου». Αυτή ήταν η δήλωση του Γιώργου Λεβέντη λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 πως αποχωρεί από τη γενική διεύθυνση του σταθμού. «Θα δουλεύω και με τη μουσική και με την τηλεόραση για τα επόμενα χρόνια. Θα μπορώ να εργάζομαι στο Λονδίνο και να έρχομαι κάθε εβδομάδα στην Ελλάδα. Τι καλύτερο υπάρχει από αυτό;» πρόσθεσε ο μέχρι και πριν από λίγα εικοσιτετράωρα επικεφαλής του καναλιού του Αμαρουσίου, συμπληρώνοντας με νόημα πως θα του λείψει πολύ η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν θέμα χρόνου η αποχώρηση του Γιώργου Λεβέντη από το Μαρούσι μετά την έλευση του Γερμανού Αλεξάντερ Χόλαντ στη θέση του chief operating officer. Οι δυο τους είχαν τελείως διαφορετική οπτική για το πώς θα έπρεπε να διαμορφωθεί ο σκελετός του προγράμματος, αλλά κυρίως το budget για το 2011.

Το ότι συζητήσεις για την αποχώρηση Λεβέντη γίνονταν μήνες τώρα επιβεβαίωσε με δηλώσεις της και η διευθύντρια επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων του ΑΝΤ1 Κατερίνα Γκαγκάκη: «Η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε πως θα συμβεί κάποια στιγμή αυτό και το ξέραμε αρκετούς μήνες τώρα. Νομίζω ότι όλοι στεναχωριόμαστε, αλλά και όλοι έχουμε την αίσθηση ότι ο Γιώργος θα ξαναγυρίσει. Με την έννοια ότι θα έρχεται σε τακτά χρονικά διαστήματα».