Τα μυστικά των επωνύμων αποκαλύπτονται

07.11.2008
Είναι ένα από τα προγράμματα του ΑΝΤ1 που όχι μόνο σημειώνει ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης, αλλά έχει συζητηθεί τόσο για τις απαντήσεις των παικτών και τις συνέπειες στην προσωπική τους ζωή όσο και για τη στάση της παρουσιάστριας Ευγενίας Μανωλίδου.

Είναι ένα από τα προγράμματα του ΑΝΤ1 που όχι μόνο σημειώνει ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης, αλλά έχει συζητηθεί τόσο για τις απαντήσεις των παικτών και τις συνέπειες στην προσωπική τους ζωή όσο και για τη στάση της παρουσιάστριας Ευγενίας Μανωλίδου. Αν επαληθευτούν οι πληροφορίες μας, η «Στιγμή της αλήθειας» γίνεται για κάποια επεισόδια ακόμη πιο πικάντικη, καθώς στην παραγωγή της εκπομπής εξετάζουν τη συμμετοχή κάποιων επώνυμων παικτών.

Φήμες θέλουν τους υπεύθυνους να έχουν προσεγγίσει ήδη κάποιους σταρ εντός και εκτός καναλιού, προκειμένου να συμμετάσχουν στο ριάλιτι και φυσικά να εξομολογηθούν στο ευρύ κοινό άγνωστες πτυχές της προσωπικής τους ζωής. Το concept με τη συμμετοχή γνωστών προσώπων της σόουμπιζ έχει εφαρμοστεί με τεράστια επιτυχία στο εξωτερικό και αν γίνει και στη χώρα μας, είναι σίγουρο πως θα προκαλέσει πάταγο. Οι ειδικού ενδιαφέροντος εκπομπές προγραμματίζονται για την περίοδο των γιορτών, καθώς, όπως συνηθίζεται, επώνυμοι παίκτες παίρνουν μέρος σε διάφορα τηλεπαιχνίδια και τα κέρδη προσφέρονται σε φιλανθρωπικά ιδρύματα. Γ.Π.