Ένας φόνος αλλάζει τα πάντα

10.11.2008
Ραγδαίες εξελίξεις με ένα πάρτι που εξελίσσεται σε τραγωδία θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές του Mega στην καθημερινή δραματική σειρά «Μια στιγμή δυο ζωές».

Από τον Γιάννη Πολέμη

Ραγδαίες εξελίξεις με ένα πάρτι που εξελίσσεται σε τραγωδία θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές του Mega στην καθημερινή δραματική σειρά «Μια στιγμή δυο ζωές». Η αλήθεια πλέον για τα δίδυμα αδέρφια αποκαλύπτεται στους πάντες με ολέθριες συνέπειες, τις οποίες θα παρακολουθήσουμε σε ένα σερί έξι επεισοδίων που... κόβουν πραγματικά την ανάσα! Η Άννα (Κάτια Νικολαϊδου), που έχει βρει πλέον το χαμένο παιδί της, προσπαθεί να ηρεμήσει και να συμφιλιώσει τον Πέτρο και τον Ορέστη (Γιάννης Παπαζήσης). Από την άλλη, ο Άγγελος (Μιχάλης Μαρκάτης) νιώθει πια αρκετά δυνατός, καθώς έχει σχεδόν καταφέρει να πάρει τον πλήρη έλεγχο της Ασφαλιστικής Αντωνίου. Τα δίδυμα αδέρφια προσπαθούν και αυτά να βρουν την ηρεμία τους, ωστόσο το ήρεμο κλίμα που επικρατεί απλώς προειδοποιεί για την καταιγίδα που θα ξεσπάσει. Και μάλιστα πολύ σύντομα, κατά τη διάρκεια ενός λαμπερού πάρτι, στο οποίο θα δούμε όλους τους πρωταγωνιστές της σειράς. Ο Άγγελος ως μαινόμενος ταύρος εμφανίζεται με ένα πιστόλι στο πάρτι και απειλεί τους πάντες, κυρίως τον Πέτρο και τον Ορέστη. Τα δύο αδέρφια θα βρεθούν πολύ κοντά στο θάνατο, αλλά θα γλιτώσουν. Δεν θα συμβεί το ίδιο όμως και σε κάποια αγαπημένα τους πρόσωπα, τα οποία θα πυροβολήσει ο αδίστακτος Άγγελος. Οι πρώτοι θάνατοι στη σειρά που θα επιφέρουν στη συνέχεια αλυσιδωτές αντιδράσεις στη ζωή των ηρώων δεν θα αποφευχθούν.

Η καθημερινή σειρά του Mega σε απόδοση σεναρίου Γιώργου Χρυσοβιτσάνου και σκηνοθεσία Δημήτρη Αρβανίτη συνεχίζει να είναι ένα από τα «δυνατά χαρτιά» του σταθμού στην απογευματινή ζώνη, με μέσο όρο τηλεθέασης που καθημερινά προσεγγίζει το 30%. Με αγωνία περιμένουμε τις συγκλονιστικές ανατροπές!