Το προξενιό της Ιουλίας: Στο μοναστήρι θα έρθει η μεγάλη ανατροπή

07.12.2023
Το προξενιό της Ιουλίας: Στο μοναστήρι θα έρθει η μεγάλη ανατροπή
Ποιος είναι στ' αλήθεια ο μοναχός Επιφάνειος;

Και ενώ οι δύο προσπάθειές της να μιλήσει στον Γρηγόρη για το παιδί που περιμένει έχουν πέσει στο κενό, η Ιουλία, που έχει ήδη υποσχεθεί στον Ρήγα ότι θα παντρευτεί τον Γιωργίκη Προβιό, πηγαίνει να συναντήσει τον μοναχό Επιφάνειο στο μοναστήρι, προκειμένου να τη βοηθήσει να ξεμπερδέψει τη σκέψη της (και ίσως, όπως επιθυμεί η μητέρα της, η Στάσα, να απομακρύνει τη δύναμη της κατάρας που έριξε επάνω στην κόρη της η Κυριακούλα).

9_8.png

Η Μάγισσα: Ο Αντρέι ετοιμάζεται να πάρει τη θέση του στο Λασκαραίικο και η Θεοφανώ αποκαλύπτει μυστικά του

Η κοπέλα λοιπόν, εξομολογείται στον Επιφάνειο, που την συμβουλεύει τι θα πρέπει να κάνει με την εγκυμοσύνη της και φεύγοντας, συναντά τον Χρήστο, ο οποίος, όμως, δεν την αναγνωρίζει. Και ο γιος του Γιωργίκη φτάνει εκεί για να βρει την ηρεμία του και ίσως τον εαυτό του. Όμως η μοίρα του επιφυλλάσσει μεγάλη έκπληξη καθώς ο μοναχός δεν είναι άλλος από τον Ανέστη, πρώην άντρα της Χάδως και πιθανότατα... πατέρα του!

8_6.png

Την ίδια ώρα, η οικειότητα του Ατζαλίνα απέναντι στην Αλεξάνδρα, είναι ένα αγκάθι για τον Απόστολο που αναγκάζεται να το υπομένει, για όσο καιρό θα παραμείνουν μαζί στον Τύρναβο. Αντίθετα με τις δικές της επιθυμίες όμως, η Κυριακούλα συμβουλεύει την κόρη της να φύγει το συντομότερο με τον Απόστολο για την Αθήνα. Η Αλεξάνδρα συμφωνεί και με βαριά καρδιά αποχαιρετά τόσο τον πατέρα της όσο και τον Δημητρό που της εξομολογείται πόσο την αγαπάει.

Το προξενιό της Ιουλίας: Το μεγάλο μυστικό της Στάσας και του Στράτου βγαίνει στη φόρα

Η συνέχεια το βράδυ της Τετάρτης στον Alpha.

{https://www.youtube.com/watch?v=NGD78Y5gmQU&ab_channel=AlphaTVGreece}

Τελευταία τροποποίηση στις 07.12.2023 - 16:55