Η Μάγισσα: Ο Αντρέι ετοιμάζεται να πάρει τη θέση του στο Λασκαραίικο και η Θεοφανώ αποκαλύπτει μυστικά του

07.12.2023
Η Μάγισσα: Ο Αντρέι ετοιμάζεται να πάρει τη θέση του στο Λασκαραίικο και η Θεοφανώ αποκαλύπτει μυστικά του
Τα επεισόδια της εβδομάδας τελείωσαν και οι φανς μετράνε ήδη αντίστροφα για τη Δευτέρα!

Σταθερά μπροστά στις επιλογές του κοινού, η δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1, συνεχίζει να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον σε όλες τις ιστορίες που εξελίσσονται σε κάθε επεισόδιο.

Το επεισόδιο της Τετάρτης είχε σημαντικές εξελίξεις που κατάληξαν στην αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της Θεοφανώς, γεγονός που επισπεύδει την αποκάλυψη από πλευράς Μάρκου περί πατρότητας. Αυτό όμως θα το δούμε στη συνέχεια.

Προς το παρόν στεκόμαστε στο κομμάτι που αφορά στην αποκάλυψη της πραγματικής ταυτότητας του Αντρέι Σιντόροφ και της προσωπικής του ιστορίας καθώς, όπως φαίνεται, μόνο τυχαία δεν ήταν η άφιξή του στον πύργο της οικογένειας Λάσκαρη, της οποίας τα ηνία πρόκειται να πάρει πολύ σύντομα.

Λίγο νωρίτερα, βέβαια, είχαμε και το beef μεταξύ του «Ρώσου» και του Μάρκου, με «μήλο της έριδος» τη Θεοφανώ. Ο Μάρκος, ο οποίος έχει αντιληφθεί ένα κάποιο ενδιαφέρον από πλευράς του Αντρέι, τον απείλησε ανοιχτά να μείνει μακριά από την κοπέλα και εκείνός του το «χτυπά» με την πρώτη ευκαιρία.

{https://twitter.com/siasalvatore/status/1732485386331447789}

{https://twitter.com/siasalvatore/status/1732491353760600237}

Εκείνη, βέβαια, η οποία αρχίζει να τον πλησιάζει ξανά (αν και δεν γνωρίζει την κίνηση που έκανε με το γράμμα και το λουλούδι που είχε αφήσει στο κρεβάτι της) έχει ακόμη ένα όραμα για το παρελθόν του και το μοιράζεται μαζί του. Πώς θα αντιδράσει εκείνος, βέβαια, μένει να το δούμε στο επόμενο επεισόδιο γιατί δεν είναι καθόλου «μικρό» αυτό που του λέει.

Έτσι, ο Αντρέι θα ακούσει πως η γυναίκα του τον απάτησε με τον καλύτερό του φίλο γι' αυτό και πήρε τη ζωή της μόνη της! Και αυτή είναι η πρώτη «βόμβα» που αφορά στη ζωή του, γιατί θα ακολουθήσει πολύ σύντομα και μια δεύτερη, πιο μεγάλη.

{https://twitter.com/siasalvatore/status/1732500296012546447}

Η δεύτερη, «βόμβα», λοιπόν αφορά στην πραγματική καταγωγή του και θα τη «ρίξει» ο Διογένης στον Κανέλο, ο οποίος θα μάθει πως ο Αντρέι είναι, στην ουσία, ανιψιός του, γιος του αγαπημένου αδελφού, τον οποίο δεν μπόρεσε να σώσει από τον θάνατο και δεν το έχει ξεπεράσει ποτέ. Το σοκ έρχεται και μαζί με αυτό, απίθανες ανατροπές στο Λασκαραίικο!

{https://twitter.com/siasalvatore/status/1732500954094719187}

Ιδού και το τρέιλερ ολοκληρωμένο και ναι, μετράμε κι εμείς αντίστροφα.

{https://www.youtube.com/watch?v=ntm3XhP__B8&ab_channel=ANT1TV}

Τελευταία τροποποίηση στις 07.12.2023 - 13:14