Η Μάγισσα: Το μυστικό της Θεοφανώς αποκαλύπτεται και ο Μάρκος ζητά τα «ρέστα» από τον Αντρέι

06.12.2023
Η Μάγισσα: Το μυστικό της Θεοφανώς αποκαλύπτεται και ο Μάρκος ζητά τα «ρέστα» από τον Αντρέι
«Η αγάπη είναι ελευθερία, δεν είναι φυλακή», λέει η Θεοφανώ στον Μάρκο, ζητώντας του να την αφήσει να προχωρήσει.

Ώρα μηδέν για τη Θεοφανώ καθώς, όπως φαίνεται, δεν θα μπορεί να κρύβει την εγκυμοσύνη της για πολύ ακόμη.

8_5.png

Όσο για τον δολοφόνο του μωρού;

Μπορεί ο Αντρέι και η Θεοφανώ να έχουν αναλάβει επίσημα τον ρόλο του ντετέκτιβ αλλά, τελικά, η Δαμιανή κατάλαβε ποιος σκότωσε το παιδί της, παρόλο που δεν μπορεί να το πιστέψει.

{https://twitter.com/themis4_/status/1732138292005449920}

Στο μεταξύ, ο Μάρκος βρήκε το γράμμα του Αντρέι προς τη Θεοφανώ και τον έζωσαν τα φίδια ενώ, φυσικά το έσκισε ώστε να μην το δει ποτέ. Η ζήλια ξεκίνησε και δεν θα την κρύψει. Θα του μιλήσει του Αντρέι (αν και όχι τόσο ανοιχτά), όμως εκείνος θα υποψιαστεί αμέσως το ενδιαφέρον του Μάρκου προς τη Θεοφανώ. Η σχέση των δύο όμως, οδηγείται ξανά σε αδιέξοδο καθώς η Θεοφανώ μόνο ως σύγκρια του αγαπημένου της δεν θέλει να ζήσει.

{https://www.youtube.com/watch?v=BZYYdjSzu2s&ab_channel=ANT1TV}

Η Ρηνιώ άκουσε με προσοχή την Κερασίνα και ανέλαβε να εξιχνιάσει την υπόθεση ώστε να αποφανθεί αν είναι σωστοί οι φόβοι της για την παράνομη σχέση του Τζανή και της Μεταξίας.

7_4.png

Ο Αντρέι κι ο Κανέλλος θα βρεθούν μπροστά σε αποκαλύψεις για τον Τζανέτο, που θα τους συγκλονίσουν, ενώ οι Γερακάρηδες προσπαθούν να βγάλουν απ’ τη μέση την Ποτούλα της οποίας τον ρόλο κατάλαβαν.

Η σχέση του Μάρκου με τη Θεοφανώ οδηγείται ξανά σε αδιέξοδο, ενώ ένα ένοχο μυστικό της Θεοφανώς θα γίνει γνωστό σε όλο τον πύργο, με τον πιο απρόσμενο τρόπο.

{https://www.youtube.com/watch?v=2Cll9YqZRDs&ab_channel=ANT1TV}

Τελευταία τροποποίηση στις 06.12.2023 - 15:58