Survivor All Star: Η πρώτη οικειοθελής αποχώρηση έχει γυναικείο άρωμα και ήρθε με το "Καλημέρα"

09.01.2023
Survivor All Star: Η πρώτη οικειοθελής αποχώρηση έχει γυναικείο άρωμα και ήρθε με το "Καλημέρα"
Δεν πρόλαβε να κάνει πρεμιέρα ο νέος ξεχωριστός κύκλος του Survivor και "άρχισαν τα όργανα" με μία παίκτρια να μαζεύει τα πράγματά της από την πρώτη, κιόλας, εβδομάδα.

Από την πρώτη, κιόλας, στιγμή, φάνηκε ότι τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα φέτος. Μπορεί να το φανταζόταν οι παίκτες που αποφάσισαν να επιστρέψουν στον Άγιο Δομίνικο, όμως άλλο να το φαντάζονται και άλλο να το ζουν.

Σήμερα (9/1/2023) θα προβληθεί το δεύτερο επεισόδιο και έχοντας ήδη τον Περικλή Κονδυλάτο ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση τα spoilers μιλούν για την πρώτη οικειοθελή αποχώρηση της σεζόν.

Σύμφωνα με το Πρωινό μας του ΣΚΑΪ μία από τις παίκτριες ενημέρωσε την παραγωγή ότι θέλει να αποχωρήσει, επιθυμία η οποία, φυσικά, θα πραγματοποιηθεί και εμείς θα τη δούμε στο επεισόδιο της Τετάρτης.

Τα σενάρια αρκετά με τη Φαίη Σκορδά να εξηγεί γιατί θεωρεί πιο πιθανό στη θέση αυτή να βρίσκονται η Κατερίνα Δαλάκα (λόγω έρωτα) ή η Βρισιήδα Ανδριώτου (λόγω προβλημάτων υγείας).

Σε κάθε περίπτωση, η Τετέρτη είναι πολύ κοντά και η αλήθεια θα αποκαλυφθεί. Μέχρι τότε, ιδού το απόσπασμα από την εκπομπή και μια ακόμη ματιά στο trailer για το σημερινό επεισόδιο.