Survivor All Star: Η αμήχανη πρεμιέρα, το καρφί του Λιανού σε Βαλαβάνη και Βασάλο, τα δάκρυα του Κονδυλάτου και οι παίκτες που... λείπουν

09.01.2023
Survivor All Star: Η αμήχανη πρεμιέρα, το καρφί του Λιανού σε Βαλαβάνη και Βασάλο, τα δάκρυα του Κονδυλάτου και οι παίκτες που... λείπουν
Επιστροφή στον "τόπο του εγκλήματος" για 26 άντρες και γυναίκες που πέρασαν από τον Άγιο Δομίνικο από το 2017 μέχρι και πριν από 5 μήνες που ολοκληρώθηκε το αμέσως προηγούμενο Survivor και από το πρώτο λεπτό ήταν προφανές ότι η φετινή σεζόν θα είναι πολύ διαφορετική -όμως όχι, απαραίτητα, με την καλή έννοια.

Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα για το Survivor All Star έγινε χθες βράδυ (8/1/2023) και οι αριθμοί μίλησαν με 40άρια από πλευράς τηλεθέασης (39,7% στο Δυναμικό κοινό και 38,6% στο Σύνολο, για την ακρίβεια). Βέβαια, η αλήθεια είναι πως "έπαιξε μόνο του μπάλλα" καθώς όλοι οι άλλοι σταθμοί, με μια σιωπηρή (;) συμφωνία θα έλεγε κανείς, φαίνεται να του άφησαν το πεδίο ελεύθερο για μια εβδομάδα πριν ρίξουν στη μάχη τα δικά τους χαρτιά (βλ. Γη της ελιάς, Σασμό, Παγιδευμένοι και Master Chef που κάνει πρεμιέρα στις 16/1).

Με ντύσιμο για ρεβεγιόν (και λίγα λέμε) πάτησαν πόδι στο νησί οι παίκτες και ο Γιώργος Λιανός ήταν ο πρώτος που τρόλαρε τον εαυτό του καθώς αναρωτήθηκε αν έμοιαζε περισσότερο σε James Bond ή σε σερβιτόρο με το λευκό σμόκιν που φορούσε.

Αφού γιόρτασαν με ένα μίνι πάρτι μεταξύ τους, οι παίκτες στήθηκαν στην παραλία εκ δεξιών και εξ ευωνήμων του παρουσιαστή περιμένοντας να ακούσουν τις συνθέσεις των ομάδων λίγο πριν πέσουν στον πρώτο στίβο μάχης. Το γιατί υπέμειναν όλο αυτό ντυμένοι με τα "καλά" τους παραμένει ένα άλυτο μυστήριο με τους περισσότερους να παραδέχονται με μεγάλη άνεση και χαλαρότητα ότι έχουν έρθει να το απολαύσουν (βλ. Βασάλος, Γκότσης) και άλλους να μην μπορούν να κρύψουν την αμηχανία τους (βλ. Χανταμπάκης, Μάριος Πρίαμος, Δαλάκα)

Εκεί, ο Γιώργος Λιανός μοίρασε την τράπουλα των ομάδων, χωρίζοντας (όπως ήταν αναμενόμενο) τα ζευγάρια του νησιού. Οι Κόκκινοι παρέμειναν Διάσημοι και οι Μπλε, Μαχητές και οι ομάδες ορίστηκαν ως εξής:

Στην ομάδα των Διασήμων θα βρίσκονται οι: Σπύρος Μαρτίκας, Κατερίνα Δαλάκα, Νίκος Μπάρτζης, Σάκης Κατσούλης, Στέλιος Χανταμπάκης, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Κώστας Παπαδόπουλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Μάριος Πρίαμος, Στάθης Σχίζας, Αφροδίτη Σκαφίδα και Ελένη Χαμπέρη.

Στην ομάδα των Μαχητών οι: Περικλής Κονδυλάτος, Τάκης Καραγκούνιας, Βρισηίδα Ανδριώτου, Μελίνα Μεταξά, Ηλίας Μπόγδανος, Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Γιώργος Ασημακόπουλος, Κωνσταντίνος Βασάλος, Ηλίας Γκότσης, Εύη Σαλταφερίδου και Στέλλα Ανδρεάδου.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης ο Λιανός έδειξε ότι και πάλι θα δώσει ρέστα όμως από όλα όσα είπε κρατάμε την απίθανη ατάκα που "κέρασε" Βασάλο και Βαλαβάνη, όταν έφτασε και στα δικά τους ονόματα. "Δεν ξέρω αν σας χωρίσαμε εμείς ή το είχατε κάνει μόνοι σας", είπε και το άνοιξε το θέμα που παραμένει μέχρι και αυτή τη στιγμή -σκοπίμως, φυσικά- θολό, ή... θολωμένο, αν προτιμάτε!

Σε κάθε περίπτωση η πρώτη μάχη δόθηκε και οι Κόκκινοι πήραν τη νίκη και μαζί το τσακμάκι και μια μεγάλη ποσότητα από φακές για την αρχή!

Αντιδράσεις, λογομαχίες, ζητοκραυγές και αστεία... Όλα τα είχε ο πρώτος στίβος που σαν κομματάκι δύσκολος μας φάνηκε για το "καλημέρα", αν σκεφτεί κανείς ότι μιλάμε για παίκτες μεγαλύτερους από κάθε άλλη φορά και εμφανώς όχι και στην καλύτερη φόρμα τους. Έστω!!!

Το Twitter απόλαυσε αλλά δεν κρατήθηκε σε ό,τι αφορά πρόσωπα που "λείπουν" από το All Star και δεν εννοούμε μόνο τον Ντάνο.

Οι χρήστες φάνηκε να αναζητούν Σπαλιάρα, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Τσανγκ, Κοκκινάκη και Ανθή Σαλαγκούδη

Χθες είχαμε και το πρώτο συμβούλιο του νησιού όπου, σα να μην περάσε μια μέρα, στον "τάκο" βγήκε ομόφωνα ο Περικλής Κονδυλάτος, ο οποίος, από ότι βλέπουμε στο trailer για το σημερινό (9/1/2023) δεν κρύβει τη στεναχώρια του καθώς "δεν αντέχει να το ξαναζεί όλο αυτό", όπως λέει συγκεκριμένα.

Ζωή Κίττα