Survivor All Star: Ο δεύτερος υποψήφιος, ο νέος παίκτης, το φλέρτ του Μάριου, ο Τριαντάφυλλος (!) και η οικειοθελής αποχώρηση

10.01.2023
Survivor All Star: Ο δεύτερος υποψήφιος, ο νέος παίκτης, το φλέρτ του Μάριου, ο Τριαντάφυλλος (!) και η οικειοθελής αποχώρηση
Δεύτερο επεισόδιο, δεύτερη ψηφοφορία (και μερικά ενδιαφέροντα spoilers) για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ που φαίνεται να κάνει "περίπατο" στην τηλεθέαση -τουλάχιστον μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα που επιστρέφει η μυθοπλασία σε όλα τα κανάλια, συν το Master Chef που κάνει πρεμιέρα! Για να δούμε τι είδαμε και τι θα δούμε, λοιπόν.

Έχοντας χάσει τον πρώτο αγώνα ασυλίας, οι Μπλε έβαλαν τα δυνατά τους για να μην μπουν σε διαδικασία δεύτερης ψηφοφορίας και τα κατάφεραν! Οι Μαχητές κέρδισαν στο χθεσινό αγώνισμα με την προσπάθεια του Ασημακόπουλου που κέρδισε τον Κατσούλη να γράφεται στην ιστορία!

Η κάλπη έβγαλε το όνομα του Κώστα Παπαδόπουλου και εκείνος δεν έκρυψε την απογοήτευση αλλά και την έκπληξή του. Η συζήτηση για τον τρόπο με τον οποίο αποφάσισαν να ψηφίσουν οι Μπλε πήρε μεγάλες διαστάσεις ενώ τον λόγο έλαβαν και οι Κόκκινοι με τον Νίκο Μπάρτζη να δυναμιτίζει την ατμόσφαιρα (εντός και εκτός παιχνιδιού) αποκαλώντας τον Τάκη, "Τριαντάφυλλο Νούμερο 2" έτσι όπως πετάγεται γενικώς.

Στην Ελλάδα, πια, ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος έχει παραδεχτεί ότι είναι φανατικός θαυμαστής του Survivor All Star και δεν χάνει ευκαιρία να σχολιάζει τα πάντα και τους πάντες -ειδικά με το Πρωινό Μας και τη Φαίη Σκορδά, έχει μία ιδιαίτερη σχέση- αντέδρασε άμεσα καθώς ξαφνιάστηκε από την αντίδραση του Νίκου Μπάρτζη με τον οποίο είχε μια ιδιαίτερη σχέση, στοιχεία της οποίας μοιράστηκε με stories του.

Στο μεταξύ, ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε για έναν νέο παίκτη που μπαίνει στο παιχνίδι φωτογραφίζοντάς τον ρίχοντας ένα... κουίζ να υπάρχει. Ο νέος παίκτης που μπαίνει στο Survivor είναι πολύ δυνατός παίκτης, όμορφος, σωστός και καλός ψαράς, είπε ο παρουσιαστής επισημαίνοντας ότι είχε κοντό μαλλί, αλλά τώρα έχει μακρύ. Τα στοιχήματα ξεκίνησαν να πέφτουν για την ταυτότητα του νέου παίκτη που έρχεται αλλά και για της παίκτριας που σύμφωνα με την εκπομπή Πρωινό μας, έχει αναπτύξει ένα φλερτ με τον Μάριο Πρίαμο.

Ναι ναι, καλά διαβάζεις. Ο Μάριος Πρίαμος, λέει, είχε μια τρυφερή στιγμή με αυτή την συμπαίκτριά του στο Survivor αλλά όχι απαραίτητα στην ίδια ομάδα και ότι αυτή η τρυφερή στιγμή έγινε αντιληπτή στον χώρο που βρίσκεται πριν μπουν στο Συμβούλιο όπου οι δυο ομάδες έρχονται σε επαφή, αλλά οι κάμερες δεν καταγράφουν! Μάλιστα... Κι άλλο "τυράκι" για τους fans που περιμένουν διακαώς ένα όνομα... Υπομονή.

Στο μεταξύ, στο σημερινό (10/1/2023) επεισόδιο θα δούμε και την πρώτη οικειοθελή αποχώρηση, που, όπως έχουμε ήδη ακούσει θα έχει γυναικείο άρωμα. Το επικρατέστερο όνομα είναι αυτό της Βρισιήδας Ανδριώτου, η οποία λέγεται ότι θα επικαλεστεί λόγους υγείας και θα αποχωρήσει νωρίς από τον Άγιο Δομίνικο, αφήνοντας τον αγαπημένο της, Σπύρο Μαρτίκα να παλέψει για το έπαθλο μόνος. Λίγες ώρες έμειναν και θα ξέρουμε. Ιδού μια πρώτη γεύση με το νέo trailer.